arcfiatalítás

ClearLift? Erbium? CO2?

Mindhárom bőrmegújító kezelés alapelve, hogy apró mikrosérüléseket okoz a bőrben, s az így meginduló regenerálódási folyamat újítja meg a bőrt. De akkor mégis mi a különbség?

👉A legkíméletesebb:

40%

Harmony XL Pro Clearlift Bőrmegújítás
A lézer a bőrfelszín sértetlenül hagyásával, a mélyebb rétegeket célozva fejti ki hatását. Ezt a kezelést - kíméletessége folytán - olyan érzékeny helyeken is tudjuk alkalmazni, mint a szem körüli terület, például sötét karikák eltüntetésére. Pigmentáció mérséklésére, pattanásos bőr kezelésére és pórusméret csökkentésére egyaránt kiváló megoldást jelent.
Egy kezelés 30-45 percet vesz igénybe, lábadozási idő nincs.

💪 A legintenzívebb:

80%

Frakcionált CO2 Bőrmegújítás
Az egyik legerősebb arckezelő lézer a piacon. Az eredmény azonnali és drasztikus, már egy alkalom is elegendő lehet a kívánt eredmény eléréséhez. Ezért cserébe azonban hosszabb felépülési idővel kell számolni. Az Alma Pixel CO2 lézer pixel méretű perforációkat hoz létre a bőrben, s igen mélyre le tud hatolni, így mélyebb ráncokat, komolyabb hegeket is képes sikeresen kezelni. A kezelés érzéstelenítéssel együtt 45-90 percet is igénybe vehet, a teljes felépülési idő körülbelül 2 hét.

👌 Az arany középút:

60%

Erbium Lézeres Hámlasztás
Az Er:Yag lézer fénye a bőrben lévő vízben nyelődik el, s a felhám rétegeit választja le egymásról. Ugyan nem tud olyan mélyre hatolni mint az előbb említett CO2 kezelés, viszont a felépülési idő is jelentősen lecsökken. Felületi ráncok és hegek kezelésére kiválóan alkalmas. A teljes folyamat körülbelül 40-45 percet vesz igénybe, a felépülési idő 4-7 nap.

Szegi Medical Center