Tindigó narancsbőr kezelés előtti és utáni kép

Intsen búcsút a narancsbőrnek és a zsírpárnáknak!

Az akció 2020. június 29-éig érvényes

Már régóta küzd a narancsbőr és a zsírpárnák ellen, de semmi sem segít?

Tekintse meg, hogyan szabadult meg Tajti Ildikó a narancsbőrtől (az akció véget ért!!!)


Tudnivalók a kedvezményes kezelésekről:


UltraSpeed Ultrahangos Zsírbontás

Narancsbőr kezelés (zsírbontás és feszesítés):

A kezelés célja a gyors és hatékony zsírbontás és alakformálás, a makacs területeken található nemkívánatos zsírszövet és narancsbőr ellen. A kívánt hatást az ultrahangos- és rádiófrekvenciás technológiákat ötvözve érjük el, különböző méretű kezelőfejekkel. A kezelőfejek mérete és a zsírbontás, feszesítés ideje és ereje egyedileg szabályozható, a személyre szabott maximális hatás érdekében, mindezt fájdalommentesen!

A kezelés menete:

A kezelést szakképzett kollégánkkal folytatott konzultáció előzi meg. A kívánt eredmény eléréséhez szükséges alkalmak száma, illetve további orvosi konzultáció szükségessége ennek során derül ki. A kezelés az Alma Lasers Accent Prime™ gépével történik. Kezelő kollégánk először ultrahangos, majd rádiófrekvenciás technológiát alkalmaz az érintett testrészen. Már egy kezelés is centiben mérhető eredményt hozhat, de kiemelten fontos, hogy betartsa a konzultáción kapott utasításokat, mivel az eredmény csak így lesz látványos! 

A kezelés testtájtól függően 20-60 percet vesz igénybe. A sorozat 3, 5, 8, 12 alkalomból állhat, melyek között minimum 1 hétnek el kell telnie. 3 hónap szünetet követően akár meg is ismételhető a sorozat!


Cooltech zsírfagyasztás

Cooltech kezelés (zsírfagyasztás):

Páratlanul hatékony, biztonságos és korszerű műtétmentes alakformálás, melynek során akár 2-10 cm körfogat csökkenést is tapasztalhat. Hatékonyan és fájdalommentesen távolítja el a ragaszkodó zsírpárnákat cryolipolysis eljárással, kontrollált hűtési folyamat és vákuum alkalmazásával. A kezelés során a zsírsejtek a fagyasztás hatására elhalnak és az azt követő hetekben az anyagcserével ürülnek ki a szervezetből. Általában 1-3 alkalom elegendő a kívánt eredmény eléréséhez, melyek között 6-8 hét szünet tartása szükséges.

A kezelés menete:

A kezelést képzett tanácsadó kollégánkkal folytatott konzultáció előzi meg. A kezelés előtt a páciensről fénykép készül, a kezelt testrész kerülete lemérésre kerül. Kezelőnk az érintett zsírszövet vastagságát és tömörségét figyelembe véve választja ki a megfelelő kezelőfejet, majd a fagyási sérülések elkerülése érdekében a kezelt területet speciális membránnal védi. A hidegterápiás zsírbontás során a zsírsejteket vákuum segítségével szeparálja és fokozatosan -8 fokra hűti kontrollált, biztonságos eljárással. A kezelés végén fokozatosan csökkenti a vákuum erősségét amíg a kezelőfej lassan kiengedi a kezelt szöveteket. A cryolipolysist követően a kezelő átmasszírozza az érintett területet, így serkentve a vérkeringést.


A kezelés időtartama 70 perc. Egyszerre maximum 2 terület kezelhető.


Megazsírbontás

Mega zsírbontó kezelés

Ahol már mindössze egy alkalom meghozhatja a kívánt eredményt! A kedvezményben szereplő, fent említett technológiák összesített erejével célozza meg a problémás területeket! Hatása hihetetlenül látványos! Kizárólag a Szegi Medical Centernél!  Bővebb információért kérjük, kérjen időpontot személyes konzultációra egyik elérhetőségünkön, ahol tanácsadónk segít megtalálni az Önnek legmegfelelőbb kezelést!


Kérdése van? Időpontot foglalna?

Hétköznap reggel 8 és este 8 óra között, szombaton reggel 10 és délután 15 óra között hívhat minket a következő telefonszámok egyikén:
(+36-1) 416-9994 (+36-70)602-7060

Emellett nyitvatartási időn kívül is írhat nekünk emailben a [email protected] email címen!

Kedvezményes áraink 2020 június 29-ig érvényesek


Igény esetén több alkalom vásárlásakor részletfizetésre is van lehetőség, ehhez kérjük, foglaljon időpontot személyes konzultációra alábbi elérhetőségeinken!

(+36-1) 416-9994
(+36-70)602-7060 (sms küldése is lehetséges)

Kérhet visszahívást is, weboldalunk legalján, a jobb felső sarokban található gombra kattintva!

[email protected]


Szeretettel és nagy szakértelemmel várjuk Önt rendelőnkben! Reméljük, hogy hamarosan találkozunk!

Szegi Medical Center