Intsen búcsút a narancsbőrnek és a zsírpárnáknak!

Intsen búcsút a narancsbőrnek és a zsírpárnáknak!

Az akció 2020. június 29-éig érvényes

Már régóta küzd a narancsbőr és a zsírpárnák ellen, de semmi sem segít?

Tekintse meg, hogyan szabadult meg Tajti Ildikó a narancsbőrtől (az akció véget ért!!!)


Tudnivalók a kedvezményes kezelésekről:


UltraSpeed Ultrahangos Zsírbontás

Narancsbőr kezelés (zsírbontás és feszesítés):

A kezelés célja a gyors és hatékony zsírbontás és alakformálás, a makacs területeken található nemkívánatos zsírszövet és narancsbőr ellen. A kívánt hatást az ultrahangos- és rádiófrekvenciás technológiákat ötvözve érjük el, különböző méretű kezelőfejekkel. A kezelőfejek mérete és a zsírbontás, feszesítés ideje és ereje egyedileg szabályozható, a személyre szabott maximális hatás érdekében, mindezt fájdalommentesen!

A kezelés menete:

A kezelést szakképzett kollégánkkal folytatott konzultáció előzi meg. A kívánt eredmény eléréséhez szükséges alkalmak száma, illetve további orvosi konzultáció szükségessége ennek során derül ki. A kezelés az Alma Lasers Accent Prime™ gépével történik. Kezelő kollégánk először ultrahangos, majd rádiófrekvenciás technológiát alkalmaz az érintett testrészen. Már egy kezelés is centiben mérhető eredményt hozhat, de kiemelten fontos, hogy betartsa a konzultáción kapott utasításokat, mivel az eredmény csak így lesz látványos! 

A kezelés testtájtól függően 20-60 percet vesz igénybe. A sorozat 3, 5, 8, 12 alkalomból állhat, melyek között minimum 1 hétnek el kell telnie. 3 hónap szünetet követően akár meg is ismételhető a sorozat!


Cooltech zsírfagyasztás

Cooltech kezelés (zsírfagyasztás):

Páratlanul hatékony, biztonságos és korszerű műtétmentes alakformálás, melynek során akár 2-10 cm körfogat csökkenést is tapasztalhat. Hatékonyan és fájdalommentesen távolítja el a ragaszkodó zsírpárnákat cryolipolysis eljárással, kontrollált hűtési folyamat és vákuum alkalmazásával. A kezelés során a zsírsejtek a fagyasztás hatására elhalnak és az azt követő hetekben az anyagcserével ürülnek ki a szervezetből. Általában 1-3 alkalom elegendő a kívánt eredmény eléréséhez, melyek között 6-8 hét szünet tartása szükséges.

A kezelés menete:

A kezelést képzett tanácsadó kollégánkkal folytatott konzultáció előzi meg. A kezelés előtt a páciensről fénykép készül, a kezelt testrész kerülete lemérésre kerül. Kezelőnk az érintett zsírszövet vastagságát és tömörségét figyelembe véve választja ki a megfelelő kezelőfejet, majd a fagyási sérülések elkerülése érdekében a kezelt területet speciális membránnal védi. A hidegterápiás zsírbontás során a zsírsejteket vákuum segítségével szeparálja és fokozatosan -8 fokra hűti kontrollált, biztonságos eljárással. A kezelés végén fokozatosan csökkenti a vákuum erősségét amíg a kezelőfej lassan kiengedi a kezelt szöveteket. A cryolipolysist követően a kezelő átmasszírozza az érintett területet, így serkentve a vérkeringést.


A kezelés időtartama 70 perc. Egyszerre maximum 2 terület kezelhető.


Megazsírbontás

Mega zsírbontó kezelés

Ahol már mindössze egy alkalom meghozhatja a kívánt eredményt! A kedvezményben szereplő, fent említett technológiák összesített erejével célozza meg a problémás területeket! Hatása hihetetlenül látványos! Kizárólag a Szegi Medical Centernél!  Bővebb információért kérjük, kérjen időpontot személyes konzultációra egyik elérhetőségünkön, ahol tanácsadónk segít megtalálni az Önnek legmegfelelőbb kezelést!


Kérdése van? Időpontot foglalna?

Hétköznap reggel 8 és este 8 óra között, szombaton reggel 10 és délután 15 óra között hívhat minket a következő telefonszámok egyikén:
(+36-1) 416-9994 (+36-70)602-7060

Emellett nyitvatartási időn kívül is írhat nekünk emailben a [email protected] email címen!

Kedvezményes áraink 2020 június 29-ig érvényesek


Igény esetén több alkalom vásárlásakor részletfizetésre is van lehetőség, ehhez kérjük, foglaljon időpontot személyes konzultációra alábbi elérhetőségeinken!

(+36-1) 416-9994
(+36-70)602-7060 (sms küldése is lehetséges)

Kérhet visszahívást is, weboldalunk legalján, a jobb felső sarokban található gombra kattintva!

[email protected]


Szeretettel és nagy szakértelemmel várjuk Önt rendelőnkben! Reméljük, hogy hamarosan találkozunk!

Felhívás!

Kedves Látogató!

  Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

  A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

  Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

  • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
   • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
   • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
   • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
   • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
  • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
  • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
  • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
  • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

  Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

  Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

  Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

   

  X
  Kapcsolatfelvétel

   Időpontfoglalás

   Kezelésre, Vizsgálatra, Konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével is foglalhat időpontot.


   Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató


   X
   IDŐPONTFOGLALÁS

   Szegi Medical Center