Simább bőr, méregtelenítés, energikusság egy eszközzel? – Szárazkefe masszázs

Időjárásunk egyre szélsőségesebb, bőrünk pedig több ápolást igényel, mint valaha. Egy kis energiára pedig bizonyára mindannyiunknak szüksége van. Erre nyújt megoldást a szárazkefe masszázs, egy otthoni kis rituálé, amitől bőrünk puha lesz, szervezetünk harcra kész és hangulatunk vidám. Nagyjából 5-7 percet igényel a procedúra, így bárki napjába be lehet iktatni. A legjobb, ha reggel alkalmazzuk, hiszen ekkor van leginkább szükségünk vérkeringés felpezsdítésére. Reggel, a munkában pedig mindenki csodálkozni fog, hogy miért vagyunk ilyen energikusak!

Mire is jó pontosan?

  • Serkenti a vérkeringést - energianövelő
  • Segít a nyirokrendszer megfelelő ürülésében, így méregtelenít is
  • Az enyhébb narancsbőr kinézetén is javíthat
  • Simább, puhább bőrt, kevesebb száraz foltot eredményez
  • A testápolónk jobban beivódik a bőrbe

Milyen kefét használjunk?

Kizárólag az erre a célra készült, puha sörtéjű masszázskefét használjunk! Ezek készülhetnek állati szőrből, de növényi alapú sörtéjűek is kaphatóak. A legnagyobb kínálat online található, de jobb, ha előben ellenőrizzük a sörték puhaságát. A cél a vérkeringés serkentése és a száraz bőr eltávolítása, nem pedig piros karmolások okozása és a bőr lenyúzása!

Hogyan használjuk?

Akár minden második nap alkalmazhatjuk a puha sörtéknek köszönhetően, zuhanyzás, fürdés előtt. Sérült, ekcémás, pikkelysömörös bőrön ne használjuk! A lábfejtől kezdjük, mindig lentről fölfelé haladó irányban, gyengéd, függőleges, vagy körkörös mozdulatokkal. Egy területet többször dörzsöljünk át az optimális hatásért! Ez után zuhanyozzunk le és kenjük be magunkat testápolóval, vagy olajjal. Észre fogjuk venni, hogy bőrünk sokkal könnyebben szívja be magába a testápolót. Gyakori használat után észlelni fogja hosszútávú jótékony hatásait!

Fokozza bőre simaságát, feszességét, rádiófrekvenciás feszesítő kezelésünkkel! Tudjon meg többet a feszes bőr titkáról egy ingyenes konzultáció során.

Foglaljon időpontot üzenetben, vagy hívjon minket elérhetőségeinken!

Szegi Medical Center