Intsen búcsút a pattanásoknak lézerrel!

Intsen búcsút a pattanásoknak lézerrel!

Itt az ősz, vége a nyaralás időszakának, elkezdődött az iskolaszezon.

Nem hiába gyakran ez az év egyik legstresszesebb időszaka. A stressz pedig bőrünk hírhedt ellensége. Ha hajlamosak vagyunk stresszelni, ilyenkor gyakran jöhetnek ki rajtunk pattanások. Bármi is okozza a pattanások létrejöttét, nem egyszerű dolog megszabadulni tőlük.

Klinikánk egyedi lézeres megoldásai között szerencsére megtalálható a pattanások elleni megoldás is.

Clearskin kezelésünk ötvözi nem ablatív lézert a hűtéssel és vákuum-technológiával, így világszerte egyedülálló. Ez a kombináció lehetővé teszi a súlyos, illetve elmúlni nem akaró pattanások hatékony megszüntetését. Emellett az akne hegek eltüntetésére is megoldást nyújt. A lézer a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását, ahol csökkenti a faggyúmirigyek működését, illetve elpusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat. A kezelés ezen kívül hámlasztó hatású, ami az új, tiszta bőrt fedi fel, illetve a kollagén termelődést is serkenti, a ragyogó, sima bőrért.

A kezelés előtt bőrgyógyászunk megvizsgálja az Ön bőrét, majd kezelési tervet állít fel, hogy mindenképp eredményes legyen a terápia. Emellett, ha szükséges, egyéb megoldásokat is javasol az Ön számára, például endokrinológiai vizsgálatot. Tiszta bőrért és derűs kedvért foglaljon időpontot Clearskin kezelésünkre! Kattintson ide és ismerje meg a tiszta bőr titkát!

Szóljon hozzá

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.

Felhívás!

Kedves Látogató!

  Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

  A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

  Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

  • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
   • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
   • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
   • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
   • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
  • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
  • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
  • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
  • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

  Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

  Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

  Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

   

  X
  Kapcsolatfelvétel

   Időpontfoglalás

   Kezelésre, Vizsgálatra, Konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével is foglalhat időpontot.


   Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató


   X
   IDŐPONTFOGLALÁS

   Szegi Medical Center