Narancsbőr? Van megoldás

Az alakformálás egyik hatalmas mumusa a narancsbőr. Ha úgy érzi, hogy már mindent kipróbált, de nem vált be sem az egészséges életmód, sem pedig a cellulit elleni krémek, tartson velünk!

A narancsbőr, vagy cellulit a bőr alatti kötőszövetben felhalmozódó zsírréteg, amely egyenetlenné teszi a bőrfelszínt. Míg a férfiak csupán 10%-át, addig a nők több mint 90%-át érinti a probléma. Testalkattól függetlenül is megjelenhet bárkinél.

A narancsbőr eltüntetésére igenis van megoldás.

A kombinált narancsbőr elleni kezelésünkkel pácienseink általában 3 alkalom után elérték a várt eredményt. Az eljárás különlegessége, hogy a kezeléseket kifejezetten a vendégeinkre szabjuk, a módszereket az egyéni problémák figyelembevételével kombináljuk. Ebben rejlik a beavatkozás hatékonysága.

A narancsbőr elleni kezelés fájdalommentes. Egy alkalom nagyjából 30-180 percet vesz igénybe a kezelt terület és egyéni adottságok függvényében. Már az első alkalom után is látványos lehet a változás, de a kívánt eredmény eléréséhez általában 3 alkalom szükséges.

Hogyan működik a narancsbőr kezelés?

Az eljárás hatékonysága a rádiófrekvenciás és kavitációs technológiának köszönhető. Az ultrahang a zsírréteg méretét csökkenti, a rádiófrekvenciás hullámok pedig a fogyás utáni bőr feszességéről gondoskodnak.

Ingyenes konzultáció

Az egyéni állapot és személyes igények felmerése egy ingyenes konzultáció keretein belül történik, még a narancsbőr elleni kezelések megkezdése előtt. Ezzel biztosítjuk, hogy ön valóban olyan kezelést kapjon, amilyenre szüksége van.

Próbálja ki módszerünket! Jelentkezzen be hozzánk!

Felhívás!

Kedves Látogató!

  Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

  A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

  Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

  • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
   • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
   • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
   • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
   • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
  • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
  • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
  • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
  • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

  Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

  Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

  Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

   

  X
  Kapcsolatfelvétel

   Időpontfoglalás

   Kezelésre, Vizsgálatra, Konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével is foglalhat időpontot.


   Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató


   X
   IDŐPONTFOGLALÁS

   Szegi Medical Center