Narancsbőr? Van megoldás

Az alakformálás egyik hatalmas mumusa a narancsbőr. Ha úgy érzi, hogy már mindent kipróbált, de nem vált be sem az egészséges életmód, sem pedig a cellulit elleni krémek, tartson velünk!

A narancsbőr, vagy cellulit a bőr alatti kötőszövetben felhalmozódó zsírréteg, amely egyenetlenné teszi a bőrfelszínt. Míg a férfiak csupán 10%-át, addig a nők több mint 90%-át érinti a probléma. Testalkattól függetlenül is megjelenhet bárkinél.

A narancsbőr eltüntetésére igenis van megoldás.

A kombinált narancsbőr elleni kezelésünkkel pácienseink általában 3 alkalom után elérték a várt eredményt. Az eljárás különlegessége, hogy a kezeléseket kifejezetten a vendégeinkre szabjuk, a módszereket az egyéni problémák figyelembevételével kombináljuk. Ebben rejlik a beavatkozás hatékonysága.

A narancsbőr elleni kezelés fájdalommentes. Egy alkalom nagyjából 30-180 percet vesz igénybe a kezelt terület és egyéni adottságok függvényében. Már az első alkalom után is látványos lehet a változás, de a kívánt eredmény eléréséhez általában 3 alkalom szükséges.

Hogyan működik a narancsbőr kezelés?

Az eljárás hatékonysága a rádiófrekvenciás és kavitációs technológiának köszönhető. Az ultrahang a zsírréteg méretét csökkenti, a rádiófrekvenciás hullámok pedig a fogyás utáni bőr feszességéről gondoskodnak.

Ingyenes konzultáció

Az egyéni állapot és személyes igények felmerése egy ingyenes konzultáció keretein belül történik, még a narancsbőr elleni kezelések megkezdése előtt. Ezzel biztosítjuk, hogy ön valóban olyan kezelést kapjon, amilyenre szüksége van.

Próbálja ki módszerünket! Jelentkezzen be hozzánk!

Szegi Medical Center