nő virágot tart a kezében

Femilift lézeres technológia – fájdalom nélkül a női egészségért

Szülés után, illetve a kor előrehaladtával olyan változások történhetnek az intim területen, amelyek kellemetlenséget okozhatnak, vagy az önbizalom csökkenéséhez vezethetnek. Ezekre kínál megoldást a Femilift lézeres műtét.

Fájdalommentes kezelés

Ha valaki műtétről beszél, automatikusan a fájdalomra asszociálunk. A Femilift egyik hatalmas előnye, hogy nem kerül sor valódi feltárásra, mert a beavatkozás hatékonysága a modern, lézeres technológiában rejlik.

Gyors és biztonságos

A Femilift másik hatalmas előnye, hogy nem igényel különösebb felkészülést. A páciens nyugodtan aludhat a beavatkozás előtti éjszaka, hiszen tudhatja, hogy a kezelés gyors, biztonságos és eredményes lesz. A lézeres beavatkozást csakis szakorvos végezheti és a kezelést mindig konzultáció előzi meg. A fennálló panasszal érdemes minél előbb orvoshoz fordulni, mert annál biztosabb a gyógyulás.

Kinek ajánlott a kezelés?

Elsősorban olyan szülés után lévő, illetve változókorú hölgyeknek, akik petyhüdtséggel, szárazsággal, visszatérő fertőzésekkel küzdenek, illetve akiknek mindennapjait megkeseríti az inkontinencia.*

A lézeres sebészeti kezelések során megindul a kollagén regeneráció, javul az elasztin szálak rugalmassága és beindul véredény képződés, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy feszebbé és világosabbá válik az intim területet. A Femilift hozzájárul a hüvelyszárazság csökkenéséhez is.

Ha magára ismert, ne habozzon, jelentkezzen hozzánk mielőbb! A női problémák korai szakaszában sokkal biztosabb és gyorsabb a regenerálódás, ami azt jelenti, hogy ha időben megcsípjük a problémát, kevesebb kezelésre és teljes gyógyulásra számíthat! Sose felejtse el, hogy az ön egészsége a legfontosabb!

*inkontinencia: vizelet visszatartási képtelenség

Szegi Medical Center