Femilift lézeres technológia – fájdalom nélkül a női egészségért

Femilift lézeres technológia – fájdalom nélkül a női egészségért

Szülés után, illetve a kor előrehaladtával olyan változások történhetnek az intim területen, amelyek kellemetlenséget okozhatnak, vagy az önbizalom csökkenéséhez vezethetnek. Ezekre kínál megoldást a Femilift lézeres műtét.

Fájdalommentes kezelés

Ha valaki műtétről beszél, automatikusan a fájdalomra asszociálunk. A Femilift egyik hatalmas előnye, hogy nem kerül sor valódi feltárásra, mert a beavatkozás hatékonysága a modern, lézeres technológiában rejlik.

Gyors és biztonságos

A Femilift másik hatalmas előnye, hogy nem igényel különösebb felkészülést. A páciens nyugodtan aludhat a beavatkozás előtti éjszaka, hiszen tudhatja, hogy a kezelés gyors, biztonságos és eredményes lesz. A lézeres beavatkozást csakis szakorvos végezheti és a kezelést mindig konzultáció előzi meg. A fennálló panasszal érdemes minél előbb orvoshoz fordulni, mert annál biztosabb a gyógyulás.

Kinek ajánlott a kezelés?

Elsősorban olyan szülés után lévő, illetve változókorú hölgyeknek, akik petyhüdtséggel, szárazsággal, visszatérő fertőzésekkel küzdenek, illetve akiknek mindennapjait megkeseríti az inkontinencia.*

A lézeres sebészeti kezelések során megindul a kollagén regeneráció, javul az elasztin szálak rugalmassága és beindul véredény képződés, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy feszebbé és világosabbá válik az intim területet. A Femilift hozzájárul a hüvelyszárazság csökkenéséhez is.

Ha magára ismert, ne habozzon, jelentkezzen hozzánk mielőbb! A női problémák korai szakaszában sokkal biztosabb és gyorsabb a regenerálódás, ami azt jelenti, hogy ha időben megcsípjük a problémát, kevesebb kezelésre és teljes gyógyulásra számíthat! Sose felejtse el, hogy az ön egészsége a legfontosabb!

*inkontinencia: vizelet visszatartási képtelenség

Felhívás!

Kedves Látogató!

  Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

  A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

  Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

  • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
   • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
   • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
   • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
   • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
  • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
  • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
  • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
  • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

  Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

  Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

  Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

   

  X
  Kapcsolatfelvétel

   Időpontfoglalás

   Kezelésre, Vizsgálatra, Konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével is foglalhat időpontot.


   Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató


   X
   IDŐPONTFOGLALÁS

   Szegi Medical Center