Szőrtelenítő eljárások hatékonyságának összehasonlítása.

Öt „igen” a lézeres szőrtelenítés mellett

Időrabló, fájdalmas, kellemetlen, drága, ideiglenes… szavak, melyek mind a szőrtelenítéshez kapcsolódnak. Férfiak és nők egyaránt szeretik, ha bőrük sima és szőrtelen, de ez gyakran sok kellemetlenséggel és irritációval jár. A jó hír, hogy ezen lehet változtatni! A lézeres szőrtelenítés biztonságos és hatékony módja annak, hogy véglegesen megszabaduljunk a felesleges szőrzettől.

Íme 5 ok, amiért érdemes „igen”-t mondani a tartós szőrtelenítésre.

1. Költséghatékony megoldás

...Sőt, hosszú távon pénzt takaríthatunk meg! Gondoljunk csak bele, hogy az évek során mennyit költünk borotvákra, gyantázásra, vagy akár szőrtelenítő krémekre. Elsőre úgy tűnhet, hogy a lézeres szőrtelenítő kezelések sokba kerülnek, de ha összehasonlítjuk a fenti szőrtelenítő módszerek költségeivel, hamar kiderül, hogy megéri.


2. Hosszantartó szőrtelenség

Mindenki azt szeretné, ha bőre minél hosszabb ideig szőrtelen lenne. A lézeres módszer nem garantálja a végleges „szőrmentességet”, de a kezelés hatása 2-3 évente 1 alkalommal fenntartható.


3. Nincs veszélyben a bőrünk

3. Nincs veszélyben a bőrünk

A szőrtelenítő kezelés során a lézer a szőrszálak pigmentjét, a melanint támadja, így a szőrszál végig égetésével pusztítja el azt. A sötétebb bőrszínű páciensekre is gondolva, már különböző gépek, illetve beállítási lehetőségek léteznek.


4. Több időnk jut másra

Egy brit kutatás szerint a nők életük során átlagosan 72 napot töltenek a lábuk borotválásával, ami kb. 1728 órát jelent. A lézeres szőrtelenítés lehetővé teszi, hogy mindezt az időt, inkább más, általunk választott elfoglaltsággal töltsük el. Maga a kezelés gyors, nem tart hosszabb ideig egy szokásos gyantázásnál. A kezeléssorozat átlagosan 6-10 alkalomból áll, a kezelések között pedig általában 3-8 hét telik el.


5. Búcsút inthetünk a fájdalomnak

„A szépségért meg kell szenvedni” – hallottuk már oly sokszor, de ez a lézeres szőrtelenítés esetében nem igaz. A diódalézeres szőrtelenítés, a készülék hűtött kezelőfejeknek köszönhetően gyakorlatilag fájdalommentes.

Próbálja ki most Ön is, hogy jövő nyáron már ne legyen gondja a szőrtelenítéssel!

Szegi Medical Center