Öt „igen” a lézeres szőrtelenítés mellett

Öt „igen” a lézeres szőrtelenítés mellett

Időrabló, fájdalmas, kellemetlen, drága, ideiglenes… szavak, melyek mind a szőrtelenítéshez kapcsolódnak. Férfiak és nők egyaránt szeretik, ha bőrük sima és szőrtelen, de ez gyakran sok kellemetlenséggel és irritációval jár. A jó hír, hogy ezen lehet változtatni! A lézeres szőrtelenítés biztonságos és hatékony módja annak, hogy véglegesen megszabaduljunk a felesleges szőrzettől.

Íme 5 ok, amiért érdemes „igen”-t mondani a tartós szőrtelenítésre.

1. Költséghatékony megoldás

...Sőt, hosszú távon pénzt takaríthatunk meg! Gondoljunk csak bele, hogy az évek során mennyit költünk borotvákra, gyantázásra, vagy akár szőrtelenítő krémekre. Elsőre úgy tűnhet, hogy a lézeres szőrtelenítő kezelések sokba kerülnek, de ha összehasonlítjuk a fenti szőrtelenítő módszerek költségeivel, hamar kiderül, hogy megéri.


2. Hosszantartó szőrtelenség

Mindenki azt szeretné, ha bőre minél hosszabb ideig szőrtelen lenne. A lézeres módszer nem garantálja a végleges „szőrmentességet”, de a kezelés hatása 2-3 évente 1 alkalommal fenntartható.


3. Nincs veszélyben a bőrünk

3. Nincs veszélyben a bőrünk

A szőrtelenítő kezelés során a lézer a szőrszálak pigmentjét, a melanint támadja, így a szőrszál végig égetésével pusztítja el azt. A sötétebb bőrszínű páciensekre is gondolva, már különböző gépek, illetve beállítási lehetőségek léteznek.


4. Több időnk jut másra

Egy brit kutatás szerint a nők életük során átlagosan 72 napot töltenek a lábuk borotválásával, ami kb. 1728 órát jelent. A lézeres szőrtelenítés lehetővé teszi, hogy mindezt az időt, inkább más, általunk választott elfoglaltsággal töltsük el. Maga a kezelés gyors, nem tart hosszabb ideig egy szokásos gyantázásnál. A kezeléssorozat átlagosan 6-10 alkalomból áll, a kezelések között pedig általában 3-8 hét telik el.


5. Búcsút inthetünk a fájdalomnak

„A szépségért meg kell szenvedni” – hallottuk már oly sokszor, de ez a lézeres szőrtelenítés esetében nem igaz. A diódalézeres szőrtelenítés, a készülék hűtött kezelőfejeknek köszönhetően gyakorlatilag fájdalommentes.

Próbálja ki most Ön is, hogy jövő nyáron már ne legyen gondja a szőrtelenítéssel!

Felhívás!

Kedves Látogató!

  Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

  A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

  Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

  • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
   • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
   • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
   • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
   • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
  • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
  • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
  • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
  • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

  Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

  Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

  Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

   

  X
  Kapcsolatfelvétel

   Időpontfoglalás

   Kezelésre, Vizsgálatra, Konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével is foglalhat időpontot.


   Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató


   X
   IDŐPONTFOGLALÁS

   Szegi Medical Center