Akciók

Főoldal / Akciók
Októberi Akciók

Szeretne értesülni havonta megújuló különleges ajánlatunkról is?
Iratkozzon fel hírlevelünkre ide kattintva, hogy jogosult lehessen Havonta megújuló Különleges Ajánlatunkra is!

Októberi különleges ajánlatunk, melyre csak és kizárólag hírlevelünkre feliratkozók jogosultak:

Szőrtelenítés az ALMA Soprano ICE díjnyertes gépünkkel – 50%-os kedvezmény

A feliratkozás után perceken belül megkapja email-ben okbóberi hírlevelünket, melyben ismertetjük többek közt a különleges akció részleteit is.


Októberi Akcióink

(Érvényesség lejárata: 2019 Október 31)


Feszesítő kezelés akció

Feszesítő kezelés
1-et fizet 2-t kap

Nos mindenki szeretne feszesebb lenni, és ebben bizony tudunk segíteni!

Akciónk keretében 1 terület kezelésének áráért 2-t kap! Az olcsóbbik terület költségét mi álljuk Ön helyett. Amennyiben 2 terület kezelését veszi meg úgy 4 területet kap és ebből a két alacsonyabb összegű lesz ingyen és így tovább!

Áraink megtalálhatóak: Link

A tapasztalataink alapján a feszesítő kezelést igénybe vevő pácienseink két csoportra oszthatók. Az egyik oldalon akik jelenleg életmód váltásban vannak és ennek következtében súlyuk csökkenni kezd, de a bőr regenerálódása nem tudja tartani az iramot a súlyveszteség gyorsaságával. Ez nem csoda, hiszen egy héten fél kiló fogyás tehát havi 2 kiló súlyvesztés az amit a bőrünk képes utolérni. (Természetesen ez is eltérhet egyénenként)

Ilyen esetben, ha a megereszkedett bőr eltüntetéséhez valaki műtéti eljáráshoz folyamodik, fontos előre tudni, hogy milyen mértékű műtétre lehet számítani. Ugyanis pl. kötényhas esetében nem feltétlenül fogja helyettesíteni kezelésünk a műtéti beavatkozást, viszont a lógó bőr csökkentésével nem lesz szükség olyan nagy területre kiterjedő műtétre azaz kisebb lesz az eltávolítandó bőr mérete ezáltal pedig a műtéttel járó kockázat is csökken. Minden esetben, minimum 6 kezelést javaslunk, ennyire legalább szükség van, hogy elkezdje kiváltani azt a hatást, melytől az eredmény igazán látványos lesz.

Egyik sikertörténetünk toka feszesítésnél történt. Egyetlen kezelés is igen látványos eredményt hozott, ezzel együtt pedig kedves páciensünknek is nagy boldogságot tudtunk okozni. Testi adottságokon múlik kinek mennyi alkalomra van szüksége, de általában 6 kezeléssel számolni kell.

A másik csoport akik a kontúrvonalaikat, idomaikat szeretnék formásabbá tenni. Kocka has szembetűnően előbujjon, Illetve a hölgyeknek a popsi, comb formálása.

Klinikánk minden gépére nagyon büszke mert mi bizony olyan minőséget képviselünk ebben a szektorban amit nagyon-nagyon kevesen! Kezelésünket az ALMA Accent prime gépünkkel végezzük melyet sportolók, színészek és modellek is előszeretettel használnak. Fotózások illetve versenyek előtt vétek nem bevetni!

Az Alma Accent Prime segítette a modelleket a Ralph&Russo divatbemutatón is


Alma Lasers Femilift Akció

Női intim kezeléseink közül, ebben a hónapban 2 nagy akcióval is készültünk!

A FEMILIFT (Alma Lasers) sebészeti lézeres eljárásunk az egész világon elismert. Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen eszközzel és a szakma egyik legjobb orvosával – Dr. Várbíró Szabolcs – állhatunk az Önök rendelkezésére!

FemiLift Akció 1:

Inkontinencia avagy a vizelettartási nehézségre is van megoldás.

Egy alkalom ára most kedvezményesen 225.000Ft helyett csak 99.000Ft/alkalom. A protokoll a Femlifit esetében 3 alkalmat határoz meg a sikeres gyógyulás érdekében. Ettől nagyon ritka esetben van eltérés. A 3 alkalom most 350.000Ft helyett, mindössze 199.000Ft.

FemiLift Akció 2:

Hüvelyszűkítő, illetve hüvelyszárazságot megszüntető kezelésünk esetében úgyszintén nagy akcióval készültünk.

Kezelésünk most kedvezményesen 250.000Ft helyett 99.000Ft/alkalom.
3 alkalom megvétele esetén (amit javaslunk a biztosabb eredmény érdekében) most megkaphatja 390.000Ft helyett, mindössze 199.000Ft-ért.

Kérjük ne késlekedjen, ha a fent említett panaszokat tapasztalja, mert későbbi stádiumban már nem ilyen kíméletes a gyógymód. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsünk Önnek, a konzultáció valamint a kezelések során pedig maximális diszkréciót biztosítunk! Tudjuk, hogy ezek kényes témák és sokunknak nehéz beszélni róla. Aggodalomra semmi ok, a legtöbb ilyen panaszra van megoldás!

Tekintse meg FemiLift videónkat!

*A videó megtekintéséhez, kérjük igazolja életkorát:


Bízunk benne, hogy elnyerték tetszésüket az októberi akcióink is!

Visszahívást kérése

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

(+36-1) 416-9994

Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

X

Szegi Medical Center