Akciók

Főoldal / Akciók
Részletekért kattintson a képre!

Szeretne értesülni havonta megújuló különleges ajánlatunkról is?
Iratkozzon fel hírlevelünkre ide kattintva, hogy jogosult lehessen Havonta megújuló Különleges Ajánlatunkra is!


Novemberi Akcióink

(Érvényesség lejárata: 2019 November 30)

Egyedülálló prémium minőségű lézerparkunk lehetővé teszi számunkra, hogy olyan kombinált kezelést biztosítsunk pácienseink számára amelyre Magyarországon máshol nem tehetnek szert. 

Ennek fényében, ebben a hónapban több kombinált kezelésünket akciózzuk le kedves pácienseink számára!


Toka kezelés előtt után
Kezelés előtt és után

Toka kombinált zsírbontás


Műtét nélkül, ennél hatékonyabb helyi zsírbontás, nem ismert számunkra (ha létezne nos, az nálunk is megtalálható lenne)

A zavaró toka bármikor kialakulhat, nem feltétlenül kell hozzá túlsúlyosnak lenni. Az életkor és öröklött hajlam is felelős lehet kialakulásáért. 

Ha túlsúly vezetett a toka kialakulásához, akkor sem vagyunk könnyű helyzetben. Életmódváltás és diéta hatására történő fogyás esetén is genetikánk határozza meg, mely testrészünkről milyen gyorsasággal fogyunk és sajnálatosan a toka ritkán szerepel az első helyen a listán.

Ne csüggedjen! Van műtét nélküli megoldás is! Mi egy nagyon jó, hacsaknem a legjobb megoldást kínáljuk erre!!!

Fél éven belül egy területen maximum 3-szor vehető igénybe a kombinált kezelésünk, a három egymást követő kezelés után pedig fél éven keresztül pihentetni kell a területet!

UH+COOLTECH+RF 

AKCIÓNK: 1 alkalom: 49900Ft Most 39800 Ft.

2 alkalom: 99.800Ft Most 72.000Ft.  (1 alkalom 36.000Ft.)

3 alkalom (teljes kúra): 149.700Ft Most! 99.900Ft.  (1 alkalom 33300 Ft.)

Várjuk sok szeretettel kezelésünkre, ha elhatározta magát és szeretne megszabadulni a makacs zsírpárnáktól!!!


This image has an empty alt attribute; its file name is soprano_b.jpg

Intim szőrtelenítés 

Garantáljuk nem marad szőrösen!


Kiváló alkalom arra, hogy megbizonyosodhasson róla, miénk a piacon fellelhető legjobb szőrtelenítő technológia! Próbálja ki most Novemberben különleges akciónkat akciónk keretein belül, hogy mit tud a 2016 -os MyFaceMyBody awards leginnovatívabb kezelés számában győztes gépe a SOPRANO ICE PLATINUM! 

Három hullámhossz egyesítve egy hűtött kezelőfejben!Intsen búcsút a fájdalmas gyantázásnak, a gyakori és hosszan tartó esténkénti borotválkozásnak és az azzal járó kipirosodásnak és szőrtüsző gyulladásnak. Bőre nem lesz kipattogva, nem lesz érzékeny, csak a puha és selymes tapintású bőr marad a kezelések után.

Tehát az akciónk -40% (min. 3 alk vásárlása esetén), minden más területre -20% kedvezmény! 

Teljes intim szőrtelenítés

Hölgyeknek:

6 alkalom 192.000Ft helyett, most 115.200Ft. Bónusz csak most! Garancia plusz 1 alkalom (fél éven belül)

12 alkalom 384.000Ft helyett, most 230.400Ft. (Garancia plusz ingyen 3 alkalom (kezeléssorozat lejárta után 12 hónapon belül) 

további 50% kedvezmény a kezelt területre (12-18 hónap között max. 3 alkalomra vonatkozóan) 

további 15% kedvezmény a kezelt területre (18-24 hónap között max. 3 alkalomra vonatkozóan)

Férfiaknak:

6 alkalom 240.000Ft helyett, most 144.000Ft Bónusz csak most! Garancia plusz ingyen 1 alkalom ( kezeléssorozat lejárta után fél éven belül)

12 alkalom 480.000Ft helyett, most 288.000Ft. (Garancia plusz ingyen 3 alkalom ( kezeléssorozat lejárta után 12 hónapon belül)

további 50% kedvezmény a kezelt területre (12-18 hónap között max. 3 alkalomra vonatkozóan) 

további 15% kedvezmény a kezelt területre (18-24 hónap között max. 3 alkalomra vonatkozóan)

Persze tudjuk hogy egy alkalom nem lesz elegendő, az eredményt befolyásoló tényezők egyénenként eltérnek, mint például a szőrzet erőssége, sűrűsége, színe, esetleges hormonális változások, hormonális egyensúly felbomlása, szteroidos készítmények használata stb.A kezelések között eltelt időintervallum is számít, így amennyiben a kezeléssorozat megszakad, a kezeléssorozat eredményességéhez a szükséges alkalmak száma is kitolódhat.

6-9-12 kezelést javaslunk a maximális elégedettség elérése érdekében. Hiszünk benne, hogy ennyi alkalom mindenkinek elegendő kell lennie ha betartja a kezelő által javasolt kezelési útmutatót.Mindezek alól kivételt képez, ha valaki hormonális problémákkal küzd, vagy szteroidos kezelés alatt áll.

Kezelésünk eredményességére GARANCIÁT vállalunk!

A garancia abban az esetben érvényes – ahogyan fentebb is említettük – ha Önnek nincsen olyan betegsége mely fokozott szőrnövekedéssel jár, illetve betartja kezelője által meghatározott kezelési stratégiát.

Mit tartalmaz a garanciánk?

A 12. igénybevett kezelés napjától számítva, az azt követő 12 hónapban, ha mégis előbújik az a fránya szőr, ingyen és bérmentve 3 utókezelést díjmentesen vehet igénybe. Ha a szőr ismételt növekedése a 12-18. hónapban kezdi el felütni a fejét ismételten, nos abban az esetben a további utókezelést (maximum 3 alkalomra vonatkozóan) az éppen aktuális teljes ár 50%-áért veheti igénybe. 18-24. hónap között már várható a szőr előbukkanása de persze ez is teljesen egyéni adottságoktól függ. Ebben az időintervallumban 15% kedvezményt biztosítunk az utókezelésekből (maximum 3 alkalomra vonatkozóan).

Az utókezelések lehetővé teszik, hogy soha többé ne kelljen évi átlagosan 1-3 kezelésnél több a szinten tartáshoz. Hangsúlyozzuk, ez akkor érvényes, ha nem történik valamilyen hormonális vagy egyéb változás a szervezetben, mely intenzívebb szőrnövekedést idézne elő. Ezt akár kiválthatja gyógyszeres kezelés is.


Novemberben a különleges akciónk kedves hírleveleseink számára nem más mint: 

Pixel RF + Impact

Egy olyan különleges kezelést szeretnénk bemutatni, ami gyorsan hoz hosszú távú és látványos eredményt!

Már 1 kezelés is látványos eredményt képes produkálni, de 3-4 kezelést szoktunk meghatározni egy programban attól függően, hogy a páciens mit szeretne elérni, és milyen a kiindulási alap! 🙂

A bőrünknek mindenkor szüksége van vitaminokra, ásványi anyagokra és azért, hogy ezeket pótoljuk, rengeteg féle krémet használunk több kevesebb sikerrel. A bőr mélyebb rétegeibe viszont nagyon kevés hatóanyag tud bejutni.

Két külön eljárást ötvözve olyan látványos eredményt tudunk elérni, ami rengeteg probléma esetén nyújthat megoldást, ezzel pedig nagyon sok embert tehetünk boldoggá!

Legyen szó striákról, hegekről, aknéról, akné hegekről, ráncokról, tág pórusokról, öregségi foltokról, lógó petyhüdt bőrről stb.,

A bőr újra élettel telivé válhat!

Nincs két egyforma bőr, ezért minden páciensünk az ő szükségleteinek és igényeinek a legmegfelelőbb hatóanyag kombót kapja.

Ezek közül a legnépszerűbb és legkedveltebb monohatóanyagok a következők:

(Az ár tartalmazza a hatóanyag kombinációkat)

  • C-vitamin
  • HIALURONSAV
  • Q10 (és ez be jut pontosan oda ahol szükség van rá!)
  • Vitamin komplex
  • B-vitamin komplex
  • D-vitamin

Előre elkészített hatóanyag koktélok:

  • Anti-aging
  • Feszesítő/Lifting
  • Bőr regeneráló/megújító
  • Anti-redness/érzékeny, rozaceára hajlamos bőrre

És amiről egészen eddig szó volt, az nem más mint a PIXEL RF + IMPACT kezelésünk, amely már több országban bizonyított és az egyike a

legkeresettebb bőrmegújító kezeléseknek a világon!

Magyarországon először nálunk, a SZEGI MEDICAL CENTERBEN!!!

140.000Ft helyett most 70.000Ft a hírlevelünkre feliratkozottak számára, de ha engedi az előtte utána való képek használatát és legalább 2 alkalmat megvásárol a kezelésből, akkor a két alkalmat megkapja mindösszesen 99.900 Ft ért!!!

Ha úgy dönt megosztja velünk a képeket, akkor 3-4 alkalmat is megvásárolhat verhetetlen áron!

3 kezelés ára most: 149.900Ft

4 kezelés ára csak most: 199.900Ft

Az akciónk célja, hogy bevezessük ezt a rendkívül hatékony kezelést a magyar piacra és elfoglalhassa végre méltó helyét!

Ehhez viszont kell az Önök segítsége is! Amit igyekszünk meghálálni akciónk mértékével!

Bízunk benne, hogy elnyerték tetszésüket az novemberi akcióink is!

Visszahívást kérése

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

(+36-1) 416-9994

Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

X

Szegi Medical Center