Akciók

Főoldal / Akciók

Szeretne értesülni havonta megújuló ajánlatainkról?
Iratkozzon fel hírlevelünkre ide kattintva, hogy jogosult lehessen Havonta megújuló Különleges Ajánlatunkra is!


Januári Akcióink

(Érvényesség lejárata: 2020 Január 31)


"Ne rémítsen a szakadék álmaid és valóság közt. Ha meg tudod álmodni, meg is tudod valósítani."

Belva Davis
Januári Akciók
Vérvétel / Zsírbontás / Feszesítés / Dietetika szakrendelés / Szőrtelenítés

Vérvétel Kedvezményünk

Vérvétel Akció

Új év, új lehetőségek, de a legfontosabb a jó egészségünk! Mit sem érnek terveink és vágyaink, ha az egészségünk közbeszól! Klinikánkon lehetőség van vérvételre is beutaló és várakozási idő nélkül. Vérvétel csomagjaink már alapból kedvezményesek, de most rutin vérvétel csomagunkat 35%- kedvezménnyel biztosítjuk - csak januárban! Így 14.900Ft helyett most csak 9.685Ft! A rutin csomag tartalmáért és további részletekért kattintson az alábbi gombra.


Zsírbontás - Fogyás - Feszesítés

Cooltech

Azt állítják sokan, hogy nem lehet a testünk egy meghatározott helyéről fogyni. Azt állítják olyan nincs, maximum a zsírleszívás. Nos, elárulunk egy titkot, A ZSÍRLESZÍVÁSNAK VAN ALTERNATÍVÁJA! Jöjjön el egy ingyenes konzultációnkra, mit veszíthet?
Ez alapján ebben a hónapban elkezdhet felkészülni a nyári szuper formára, mert ha időben elkezdi, akkor sikerülni fog!

Olyan egyedülállóan hatásos, kombinált zsírbontásos eljárást alkottunk meg, ami kimagaslóan hatásos! Számos elégedett vendéggel a hátunk mögött mondhatjuk, hogy az egyik legjobb, hanem a legjobb zsírleszívás alternatíváját kínáljuk klinikánkon! 

Maga a kezelés 3 fázisból áll ,de fontos leszögezni, hogy a kezelés sorozatot minden esetben megelőz egy konzultáció a szakképzet asszisztensükkel ahol is pontosítják a kezelni kívánt területet az elérni vágyott eredményt. Megvizsgálják hogy alkalmas e a kezelésre. Ha minden rendben van és a vágyak találkoztak a realitással akkor belevágunk! 

A három fázis:

 • Ultrahangós zsírbontás (A Szegi Medical Center egyik különlegessége/ereje az a gépparkjának minőségében rejlik, amivel legjobb tudomásunk szerint Budapesten illetve Magyarországon nem kelnek versenyre. A legtöbb helynek lehet egy-egy jó gépe, de nekünk gépparkunk van, amivel a legösszetettebb, legkülönlegesebb kombinációs kezelésekre vagyunk képesek.) Ennek alapján az ultrahangos zsírbontó gépünk is egyedi szabadalmakkal rendelkezik, amelyek kiemelik a többségből! Hatása már akár az első kezeléskor azonnal centikben mérhető! 
 • Cooltech Zsírfagyasztás - Cryolipolysis (Engedjék meg, hogy pár érdekességre felhívjam a figyelmüket. Nem hiszem, hogy szükséges lenne magunkat vagy a mi gépünket fényesíteni, de már nem bírjuk szó nélkül hagyni, hogy jó páran ilyen eljárást árulnak 5000Ft-ért stb. Ez azért nem reális, mert az anyag költség többe kerül és gondolhatják, hogy senki nem fog semmit veszteségesen értékesíteni. Amennyiben nem szükséges védő membránt felhelyezni a bőrszövetre egy ilyen kezelésnél nos akkor előfordulhat, hogy nem lesznek teljesen veszteségesek de akkor viszont nem fagyasztják le a kezelt területet a maximális hatás eléréséhez. Itt jön egyből a másik probléma, a legtöbb alacsony kategóriájú gép összesen 0, vagy -2 fokra tudják lehűteni a területet ezt is 25-30 perces kezelésekben kínálják. Persze olcsóbb mint a mi eljárásunk, hiszen úgy csak 15-30 ezerbe kerül, de gondoljanak bele nálunk -8 fokra hűtjük a területet és mindezt 70 percen keresztül két normál kezelőfejjel vagy a nagy kezelő fejünkkel, összesen 80 ezer forintért -teljes áron.)
 • Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés (Ez az eljárás egyszerre fokozza a kollagén termelést, ezáltal javítja a bőrstruktúrát, mindeközben a célzott hő hatására az előző kezelések eredményességét is elősegíti, hiszen az eljárásnak köszönhetősen az anyagcsere is felgyorsul és így az elhalt zsírsejtek könnyebben távoznak a szervezetből!)

Ajánlatunk a következő:

 • 1 kombinált zsírbontás (Ultra speed zsírbontás + Cooltech zsírfagyasztás + Rádiófrekvenciás feszesítés), most 2 normál kezelőfej vagy nagy kezelőfej esetében most 99.900Ft - 130.000Ft helyett!
 • 2 kombinált zsírbontás (Ultra speed zsírbontás + Cooltech zsírfagyasztás + Rádiófrekvenciás feszesítés), most 2 normál kezelőfej vagy nagy kezelőfej esetében most 179.900Ft - 260.000Ft helyett
 • 3 kombinált zsírbontás (Ultra speed zsírbontás + Cooltech zsírfagyasztás + Rádiófrekvenciás feszesítés), most 2 normál kezelőfej vagy nagy kezelőfej esetében most 259.900Ft - 390.000Ft helyett!

Mivel tudjuk, hogy nem mindenki szeretné igénybe venni a kedvezményes kombinált kezelésünket ezért azon kedves vendégeink részére, akik csak a Cooltech zsírfagyasztást szeretnék választani, ebben a hónapban nekik is biztosítunk kedvezményt. Ebben a hónapban tehát a Cooltech zsírfagyasztás a következő képen lesz igénybe vehető:

 • Nagy kezelőfej illetve két normál kezelőfej esetében, most 80.000Ft helyett 59.900Ft
 • Egy darab normál kezelőfej esetében 45.000Ft helyett most 34.900Ft

Fél év leforgása alatt egy területen maximum 3 kezelés vehető igénybe, ezután fél évet pihentetni kell a területet.

 • Most minden ultraspeed zsírbontó kezelésünkből - 40%
 • Minden RF. feszesítő kezelésünkből -30% kedvezményt adunk!

Dietetikai Szakrendelés Kedvezmény

Dietetika kedvezmény

Ahhoz, hogy sikeresen váltsunk életmódot néha több segítségre van szükségünk, mint elhatározásra.

Januárban 16.000Ft helyett 12.000Ft-ért tud jelentkezni - a TV-ből sokak által ismert - dietetikusunkhoz, Gyányi Dittához.
Fontos, hogy kitöltve magával hozza táplálkozási naplóját, melyet időpont foglalás után elküldünk e-mailben.


Soprano ICE Platinum Lézeres Szőrtelenítés

Garantáljuk nem marad szőrösen!

Szőrtelenítés kedvezményünk:

 • Teljes intim szőrtelenítésre 40% kedvezményt biztosítunk! A Hölgyek esetében tehát a kezelés ára 19.200Ft/alkalom, uraknak 28.000Ft/alkalom.
 • Bajusz lézeres szőrtelenítés most csak 5900Ft

Minden más területre -20% kedvezmény!

Fontos:

Az elmúlt időszak tanulsága, hogy pácienseink többségének elegendő volt 6-8 kezelés a hosszan tartó (1- x év) teljes szőrtelenség eléréséhez!

Azért adjuk 12 alkalom után a garanciát mert nem hisszük, hogy ha valaki nem beteg és betartja az utasításokat 12 alkalom alatt még ha extrémebb is a szőrnövekedése, ne hullana ki teljesen és ne érne el egy hosszan tartó szőrtelen állapotot. 

Tudjuk, hogy akcióink hatására többen vásároltak 12 alkalmat ezzel biztosítva maguknak a garanciát és a sikert. Nos a siker előbb kopogtatott az ablakba és így többen jártak úgy ahogy fentebb már írtuk, hogy 8 alkalom után például már fél év eltelt és semmi szőrnövekedés nem történt. Annak nincs értelme, hogy úgy járja le az alkalmait, hogy ott konkrétan nem nő a szőr.

Szeretnénk, ha tudná mi nem csak beszélünk róla mi nekünk valóban fontosak a pácienseink. Szeretnénk, ha ezt Önök is éreznék így, ha egy kedvezményünk előbb éri el a várt eredményt, annak mindannyian csak örülünk és Ön nem veszíti el a kifizetett összeget. Ebben az esetben a fennmaradt alkalmak árát feltudja használni más testrészének szőrtelenítésére. Olyan páciensünk is volt már aki mostanra teljesen „csupasz” lett. Neki lehetőséget adtunk más szépészeti beavatkozásainkra, hogy felhasználhassa a fennmaradó alkalmak összegét. Tehát aggodalomra semmi ok. Igyekszünk mindent megtenni, hogy boldogan és elégedetten távozzanak tőlünk és vigyék hírünket messze hetedhét határon! 🙂

Kezelésünk eredményességére GARANCIÁT vállalunk!

A garancia abban az esetben érvényes - ahogyan fentebb is említettük - ha Önnek nincsen olyan betegsége mely fokozott szőrnövekedéssel jár, illetve betartja kezelője által meghatározott kezelési stratégiát.

Mit tartalmaz a garanciánk?

A 12. igénybevett kezelés napjától számítva, az azt követő 12 hónapban, ha mégis előbújik az a fránya szőr, ingyen és bérmentve 3 utókezelést díjmentesen vehet igénybe. Ha a szőr ismételt növekedése a 12-18. hónapban kezdi el felütni a fejét ismételten, nos abban az esetben a további utókezelést (maximum 3 alkalomra vonatkozóan) az éppen aktuális teljes ár 50%-áért veheti igénybe. 18-24. hónap között már várható a szőr előbukkanása de persze ez is teljesen egyéni adottságoktól függ. Ebben az időintervallumban 15% kedvezményt biztosítunk az utókezelésekből (maximum 3 alkalomra vonatkozóan).

Az utókezelések lehetővé teszik, hogy soha többé ne kelljen évi átlagosan 1-3 kezelésnél több a szinten tartáshoz. Hangsúlyozzuk, ez akkor érvényes, ha nem történik valamilyen hormonális vagy egyéb változás a szervezetben, mely intenzívebb szőrnövekedést idézne elő. Ezt akár kiválthatja gyógyszeres kezelés is.


Hirlevelünk olvasóinak szóló különleges kedvezményünk

Ezeket a kedvezményeket Ön még nem jogosult megtekinteni vagy ha igen akkor már ott van az e-mail fiókjában. 

Ha mégsem érkezett volna meg minden hónap 10. napjáig legkésőbb akkor kérjük nézze meg, hogy nem -e került a SPAM/levélszemét mappájába. Köszönjük!

Vessen egy pillantást, a rövid, pontokban lévő összefoglalónkra, melyben választ kaphat arra, hogy miért is jó önnek ha a hírlevelünkre feliratkozik! 

Miért is jó önnek, ha a hírlevelünkre feliratkozik?

 • Minden hónapban előszőr hírleveleseink kapják meg a havi akcióinkat (ekkor még oldalunkon nincs feltüntetve) 
 • Minden hónapban a havi kedvezmény elküldésével csak a hírlevelesienk számára biztosított speciális kedvezményeket is tartalmazza levelünk. 
 • Minden hónapban ha változás történik klinikánkon, például újabb kezelést vezetünk be Ön mint hirlevelesünk első kézből lesz informálva. A kezelés bemutatását elsőnek láthatja. 
 • Sőt, ha az új kezelés begyakorlásához, szükség van önkéntesekre (ekkor kezelési költség nincs), akkor hírleveleseinknek bíztosítjuk az ingyenes gyakorló alkalmakat! Tehát Önnek alkalma is nyílhat, akár több 100 ezres kezeléseket költségtérítés nélkül megkapni. A részleteket természetesen a hírlevélben pontosítjuk!
 • Nem utolsó sórban pedig ha új orvos kezdi meg rendelését nálunk értesíteni fogjuk. Így nem kizárt hogy kedvenc orvosát fedezheti majd fel nálunk de akár az is lehet hogy új orvosunk bemutatkozója szimpatikus lesz önnek sé ad neki később egy esélyt. 
 • Hamarosan indul hűségkártya programunk melyben hírlevelünkre feliratkozó hűségkártya tag 1.2X val fogjuk számolni ponjait amit később értékes kezelésekre 

Bízunk benne, hogy elnyerték tetszésüket a januári akcióink is!

Visszahívást kérése

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

(+36-1) 416-9994

Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

X

Szegi Medical Center