Akciók

Főoldal / Akciók

Szeretne értesülni havonta megújuló ajánlatainkról?
Iratkozzon fel hírlevelünkre ide kattintva, hogy jogosult lehessen Havonta megújuló Különleges Ajánlatunkra is!

gyors linkek: próba alkalom kedvezmények | havi akciók!


Próba alkalom kedvezmény

Hogyan készüljön a vizsgálatra

Februárban bevezettük néhány kezelésünknél próba alkalom kedvezményünket! Ha már többször gondolkozott azon, hogy valamelyik kezelésünket szívesen kipróbálná, akkor ennél nem lesz jobb alkalma rá!
Nem titkolt célunk ezzel a lehetőséggel, hogy szélesebb körben is megismerjék a klinikánkon megtalálható technológiákat és azok hatékonyságát.
Pontosan megértjük Önt, hogy milyen nehéz helyzetben is van, mikor egy kezelés mellett kellene döntenie.
Az internet tele van hirdetésekkel, bárhova néz csak azt látja, hogy mindenki a legújabb, legkorszerűbb, leginnovatívabb technológiával rendelkezik.
Nos szeretnénk megkönnyíteni az Ön helyzetét, amikor is választásra kerül a sor. Legyen szó lézeres szőrtelenítésről, arckezelésről, bőrfeszesítésről és így tovább. Az elvesztegetett pénz mindig fájdalmas, ha nem követi eredmény!
Mi hiszünk az általunk képviselt technológiák hatékonyságában és nem kételkedünk benne, hogy ha kipróbálja, találkozni fogunk még.
Ezért ez a promóciónk visszavonásig érvényes és nem egy behatárolt időhöz kötött!

Válassza ki az Önnek leginkább fontos testrészt szőrtelenség szempontjából, s tegyen egy próbát! Megismerheti miben rejlik díjnyertes gépünk ereje.

Próba alkalmaink árai: (Egy személy egy testrészt választhat + a bónuszt, és egy alkalmat vásárolhat meg ezen az áron)

 • Teljes arc szőrtelenítés 14.900Ft
 • Teljes hát szőrtelenítés 14.900Ft
 • Teljes kar szőrtelenítés 16.900Ft
 • Teljes láb szőrtelenítés 19.900Ft
 • Teljes intim szőrtelenítés 12.900Ft (32.000Ft)

Bónusz: bármely terület mellé választható, hogy ne csak egy testrészt próbálhasson ki,

 • Hónalj szőrtelenítés 5.900Ft

Több féle, egyszerű illetve összetett arckezeléssel is rendelkezünk. Most két kezelésünknél tesszük elérhetővé a próba alkalmat, amivel el tudja dönteni, hogy ez-e az Ön kezelése.

Az arc kezelése mindig összetett feladat. Az első lépés minden esetben egy konzultáció, ahol el tudja mondani mit vár egy ilyen kezeléstől, s mit szeretne elérni vele. Ingyenes konzultációt csakis szakképzett kozmetikusainknál tudunk biztosítani.

Amennyiben Ön olyan problémával küzd amit érdemes orvosnak is megvizsgálni (pl. gyulladt akné) abban az esetben konzultációs díjjal is számolnia kell. A bőrgyógyászati rendelések díja 22.000Ft.

Az ingyenes konzultáción feltárva az Ön elérendő célját, szakképzett kozmetikusaink az információk alapján, illetve megvizsgálva az Ön bőrének összetételét és állapotát, felállítják javaslataikat teljesen személyre szabva.

Két kezelésünk esetében biztosítunk próba alkalmat, amik nagyon sok problémát tudnak hatékonyan orvosolni.

 • Teljes arc területére 24.900Ft
 • Teljes arc területére + nyak 29.900Ft

A ClearLift kezelés nyerte meg a 2019-2020 MyFaceMyBody Awards Díjat a legjobb öregedésgátló (anti aging) kezelés kategóriában! Az egyetlen lézeres kezelés amit bátran lehet alkalmazni a szemkörnyékre is.

 • Teljes arc területére 34.900Ft

Klinikánkon kizárólag orvosi tisztaságú hatóanyagokat használunk (pl. hialuronsav, vitaminbomba)!

A bőr rugalmasságáért és a narancsbőr ellen!

 • Fenék 12.900Ft
 • Toka - nyak és arcél - 9.900Ft

Az apróbetűs rész:

A próba kezelés megfelel egy teljes értékű kezelésnek. Egy személy, egy technológia esetében, csak egyszer élhet az első próba alkalom kedvezménnyel. Tehát például, ha a szőrtelenítést szeretné kipróbálni, akkor miután választott egy testrészt, a bónuszon kívül a többin már nem veheti igénybe ezt az opciót. Különböző technológiákat azonban természetesen kedvére kipróbálhat, semmi akadálya például egy szőrtelenítés és egy arckezelés próbának. Ez a kedvezményünk egészen visszavonásig érvényes!


Márciusi Akcióink

érvényesség lejárata: 2020 április 15.


Márciusi akciók
Pixel RF feszesítés + Impact™ vitaminfeltöltés | Szőrtelenítés bérletek | Alakformáló bérletek | Exkluzív - CO2 frakcionált lézeres hámlasztás | Kombinált toka kezelés | Cooltech® Zsírfagyasztás bérlet

Új hónap, új évszak, új akciók!

Március elsejével hivatalosan elérkezett a várva várt tavasz. Ugyan még mindig hideg napokra lehet számítani, s a csillagászati tavaszra is várni kell március 20-áig, mi mégis optimisták vagyunk. Ha a naptár szerint itt az új évszak, már nem kell sokat várni a jó időre sem!

De addig is, tekintsék meg legfrissebb kedvezményeinket.


Pixel RF + Impact ™

Vágjunk is bele, de belevágás nélkül!
Pixel RF + Impact ™ kombinált bőrfiatalító kezelésünk már sokak által ismert és szeretett.
Az eljárás non-invazív, azaz műtéti sebek és tűszúrás ejtése nélkül történik.

Egy kicsit bővebben azoknak, akik még nem ismerik a kezelést:
Az első alkalmat minden esetben egy ingyenes konzultáció előz meg, ahol szakképzett kollégánk ellenőrzi a kezelésre való alkalmasságot, kezelési tervet állít fel, vagy szükség esetén orvosi konzultációt javasol. 

A kezelés menete:

A Pixel RF rádiófrekvenciás energiát használva mikroszikrákat állít elő, melyek áthatolnak a bőrfelszínen. Az így létrejött mikrosérülések körüli egészséges bőrsejteknek köszönhetően gyors gyógyulási és hámosodási folyamat indul be, mely megújítja és ragyogóvá teszi a bőrt.

Ez már önmagában is egy teljes értékű, világszerte népszerű kezelés, de nekünk sikerült még ezen is túltenni. 🙂

A Pixel RF által ily módon létrejött csatornákon keresztül az Impact modul akusztikus nyomás segítségével személyre szabott hatóanyagkoktélt juttat a bőr alsó rétegeibe. Így az rugalmasabbá és feszesebbé válik.

Már egy kezelés is látványos eredményt hoz, de a tartós, kívánt cél eléréséhez általában 3 alkalmas kúra javallott.

Kifejezetten ajánljuk a következőkre:

 • Hegek, akne hegek kezelésére
 • Petyhüdt, enyhén megereszkedett bőrre
 • Finom ráncokra, vonalakra
 • Romló bőrtextúra helyreállítására
 • Kezdődő tömörségvesztésre
 • Tág pórusokra
 • Zsíros, vegyes vagy pattanásos bőrre
 • Fakó, egyenetlen bőrfelszín kezelésére
 • Kezek fiatalítására
 • Bőrtónus javítására
 • Narancsbőr ellen (RF feszesítéssel kombinálva)

A kezelés körülbelül 60 percet vesz igénybe. Bőrpírra, esetenként enyhe  duzzanatra lehet számítani. A kezelést követően pár hétig kerülni kell az erős napfényt, szoláriumot!

Az e havi kedvezmény:

Teljes arc + Nyak: 54.900Ft119.800Ft helyett, -54%

Ezen felül további -5% kedvezményre jogosult, amennyiben engedélyezi számunkra az előtte-utána való képek felhasználását!
Ne feledje, ha még nem próbálta Pixel RF + Impact kombinált kezelésünket, próba alkalom kedvezményünk még mindig él.
Első kezelését (teljes arcra) megkaphatja mindössze 34.900Ft-ért.

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra!


Teljes test szőrtelenítés (9 alkalom) + Garancia*!

Bevezettük vadonatúj "ALL IN" (mindent bele) bérletünket.

Lézeres szőrtelenítő kezeléseinket az Alma Soprano Ice Platinum 3D szőrtelenítő géppel végezzük, mely elnyerte a 2016-os MyFaceMyBody Awards „Leginnovatívabb Kezelés” díját, s a mai napig az egyik leghatásosabb szőrtelenítő lézerként ismert.

3 hullámhossz egy hűtött fejben, így legyen Önnek bármilyen szőr-, illetve bőrtípusa, az eredmény garantált!

ALL IN Bérlet ára ebben a hónapban:

9 alkalom, teljes test lézeres szőrtelenítése:

789.000Ft (989.000Ft helyett) -20%

Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a részletekről kérjük érdeklődjön a konzultáción

*A garanciáról bővebben érdeklődjön a konzultáció során, vagy telefonon.

A garancia abban az esetben érvényes, ha Önnek nincs olyan betegsége, mely fokozott szőrnövekedéssel jár, illetve ha betartja a kezelője által meghatározott kezelési stratégiát.


Álomalak bérlet (ÚJ!)

Álomalak alakformáló bérlet

Legújabb 3 alkalmas kombinált alakformáló bérletünk az alábbiakat tartalmazza:

 • UltraSpeed UH zsírbontás
 • CoolTech® zsírfagyasztás
 • RF feszesítés
 • rutin vérvétel (1 alkalom)

Egy kis emlékeztető a csomagban található eljárásokról:

 • UltraSpeed Ultrahangos zsírbontás

Az Accent Prime szabadalmaztatott Cold Ultrasound Shear technológiával rendelkezik, amely szelektíven célozza meg a zsírsejteket, miközben a környező szövetek nem sérülnek. A keresztirányú hullám rezgések megzavarják a zsírsejt membránokat, ami a tárolt zsír fokozatos lebontásához és felszabadulásához vezet.

 • CoolTech® Zsírfagyasztás - Cryolipolysis

A zsírfagyasztásos technológia azon alapul, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint más szövetek. A vákuum szívó hatásával szeparáljuk a kezelendő zsírszövetet, mely így a kezelőfej üreges részébe kerül. Az így szeparált és izolált szövetben a kezelés idejére lecsökken a véráramlás. A cryolipolysis során a kezelt szövetet fokozatosan hűtjük, amíg elérjük a kívánt -8 °C-t. A zsírsejtek a fagyasztás hatására elhalnak és a kezelés utáni hetekben természetes úton, az anyagcserével ürülnek ki a szervezetből.

A fagyasztás precízen kontrollált folyamat, mely során csak a megcélzott zsírsejtek halnak el, a környező szövetek károsodása nélkül. A CoolTech® kezelőfejben található hőmérséklet-érzékelőknek és a védő membránnak köszönhetően az eljárás teljesen biztonságos.

 • Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

Ez az eljárás egyszerre fokozza a kollagén termelést, ezáltal javítva a bőrstruktúrát. A célzott hő hatására az előző kezelések eredményességét is elősegíti, hiszen az eljárásnak köszönhetően az anyagcsere felgyorsul, és így az elhalt zsírsejtek könnyebben távoznak a szervezetből.

Előbbi 3 kezelésünk kombinálva már így is igen nagy népszerűségnek örvend, most azonban még egy rutin vérvételt is biztosítunk melléjük. Hiszen sokszor a nehezen leadott kilók mögött olyan egészségügyi gondok bújnak meg, amelyek feltárásához szükség van vérvizsgálatra, s nem elég csupán a zsírsejtek elpusztítása. Így szeretnénk biztosra menni, hogy a lehető legtöbb segítséget tudjuk nyújtani a kívánt cél eléréséhez!

Évente egy ilyen rutin vizsgálatot az orvosok ettől függetlenül is javasolnak, s az a legtöbb embernek sajnos kimarad. Így két legyet üthet egy csapásra. 🙂

Ha lelete indokolja, ajánlani fogjuk szakképzett endokrinológusaink egyikét további vizsgálatok elvégzésére. Ez azonban teljesen Önön múlik, ha nem kíván további kivizsgáláson részt venni, illetve ha azt máshol szeretné végeztetni, felénk nézve semmilyen kötelezettsége nem lesz.

Álomalak bérletünk ára ebben a hónapban:

254.915Ft (299.900Ft helyett) -15%

A három alkalom kombinált zsírbontás és vérvétel eredeti ára: 403.410Ft (390.000Ft + 13.410Ft)

Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a részletekről kérjük érdeklődjön a konzultáción.

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra!


Mint minden hónapban, most is készültünk exkluzív ajánlatokkal hírlevelünk olvasói számára. Ha szeretné megtekinteni ezen kedvezményeket is, az ide kattintva iratkozhat fel.

Felhívás!

Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

 • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
  • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
  • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
  • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
  • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
 • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
 • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
 • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
 • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

 

X
Felhívás
Kapcsolatfelvétel

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

(+36-1) 416-9994

Ha időpontot szeretne foglalni, vagy bővebb információra van szüksége szolgáltatásainkkal kapcsolatban, hívja recepciónkat a fenti telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és visszahívjuk.

Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

Felhívás! Az Önök, munkatársaink és klinikánk védelme érdekében megkérünk mindenkit ha köhög, lázas, beteg azt jelezze felénk és akkor keresünk egy másik megfelelő időpontot. Sajnos ha betegen jelenik meg nem áll módunkban elvégezni a kezelést vagy a vizsgálatot. Amennyiben külföldről érkezett, akkor két hetes csúsztatással tudunk időpontot adni, a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel. Továbbá szeretnénk megkérni, hogy kísérő nélkül érkezzen. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

X

Szegi Medical Center

Kosár tartalma