Alakformálás

Főoldal / Alakformálás
Narancsbőr ikon

Narancsbőr

Alakformálás ikon

Zsírbontás

Arcfeszesítés ikon

Arcfeszesítés

Bőrfeszesítés ikon

Bőrfeszesítés

Alakformáló Programunk

A túlsúly gyakori probléma hazánkban, ugyanis minden harmadik felnőtt küzd túlsúllyal, esetenként elhízással. Tényleges testsúly és magasság mérések alapján 2014-ben a felnőttek 30%-a túlsúlyos volt Magyarországon. A túlsúlynak vagy elhízásnak számos kiváltó oka lehet. Erre találtuk ki Alakformáló programunkat, mely keretein belül szakértőink közös erővel megkeresik a probléma gyökerét.

Mit tartalmaz a program?

Zsírbontás

Sokaknak okoz nehézséget a fogyás többek között a hasról, toka eltüntetése, fenék feszesítése, térd fölötti zsírpárnáktól, vagy az úszógumiktól való megszabadulás. Kombinált kezeléseink lehetővé teszik, hogy már akár az első alkalom után is látványos, centikben mérhető változást érjünk el. A megcélzott zsírsejtek végleg elpusztulnak, és természetes úton távoznak a szervezetből.

Hogyan működik a zsírbontás?

Narancsbőr kezelése

A narancsbőr általában sport, diéta, masszázs és cellulit elleni krémek használata után sem szűnik meg. Mi olyan megoldást kínálunk narancsbőr ellen, ami valóban hatásos mindenki számára. Kombinált narancsbőrkezelésünkkel pácienseink nagy többsége elérte a kívánt eredményt 3 kezeléssel.

Hogyan működik a narancsbőr kezelés?

Bőrfeszesítés, Arcfeszesítés

Bőrfeszesítő megoldásunk bőrét rugalmasabbá, élettel telibbé, feszesebbé teszi.

Hogyan működik a bőrfeszesítés?

Szegi Medical Center