Narancsbőr elleni megoldás

Főoldal / Alakformálás / Narancsbőr elleni megoldás

A narancsbőr, avagy a cellulit a nők 90%-át, illetve a férfiak 10%-át érinti. Testalkattól, életviteltől függően megjelenhet bárkinél. A narancsbőr általában sport, diéta, masszázs és cellulit elleni krémek használata után sem szűnik meg.

Olyan megoldást kínálunk narancsbőr ellen, ami valóban hatásos mindenki számára. Kombinált narancsbőr elleni kezelésünkkel pácienseink nagy többsége elérte a kívánt eredményt 3 alkalom után.

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra!

hölgy narancsot pucol

Black Friday akció (nov. 23-tól)

Hírlevelünk olvasói részére érvényes november 9-től.

Kombinált kezelés UH+RF Fenék+Combok
118.800 79.900 -33%

Kombinált kezelés UH+RF Fenék+Combok 3X
299.900 159.800 -47%

Comb formázás UH 6X
354.000 159.800 -50%

Fenék formázás UH 6X
149.400 74.700 -50%

Iratkozzon fel hírlevelünkre, még nem késő!

Hogyan működik a narancsbőr kezelés?

Kezelésünk narancsbőr elleni hatása a rádiófrekvenciás és kavitációs technológiában rejlik, melyek a bőr és zsírszövetbe hatolnak. Az ultrahang serkenti a zsírszövet anyagcseréjét, valamint csökkenti a zsírsejtek méretét. A rádiófrekvenciás hullámok pedig kifejtik bőrfeszesítő hatásúak. A hullámok felmelegítik a felszín alatti szöveteket, melynek hatására a kollagénrostok összehúzódnak feszességet kölcsönözve az adott testrésznek. Emellett stimulálja a kollagéntermelést a simább, rugalmasabb bőrért.

Az eredmény simább, feszesebb, rugalmasabb bőr!

Blog: Így szabadult meg Ildikó a narancsbőrtől és zsírpárnáktól

Gyakori kérdések narancsbőr kezelésünkkel kapcsolatban

Vannak mellékhatásai, veszélyei a kezelésnek?
Nincsenek mellékhatások, a kezelés teljesen biztonságos és nincs lábadozási idő sem.
Fájdalmas?
A kezelés fájdalommentes.
Mennyi ideig tart egy kezelés?
30 és 90 perc közötti időtartamú egy kezelés területenként, ez függ testi adottságaitól illetve a kezelt terület méretétől.
Hány kezelés szükséges a látványos eredményhez?
Már 1 alkalom is látható változást eredményezhet, viszont általában szükség van 3 kezelésre a kívánt eredmény eléréséhez.

Kedvezmények és Csomagok

1 kezelés tartalmazza a következőket:

 • UltraSpeed Kavitációs kezelés
 • Rádiófrekvenciás feszesítés
Filters Sort
1 alkalmas narancsbőr kezelés (UH+RF) Fenék + Combok
118.800Ft
3 alkalmas kezelés sorozat (UH+RF) Has
188.700Ft
3 alkalom – Kombinált Narancsbőr Kezelés (UH+RF) Combok
198.645Ft233.700Ft
3 alkalom – Kombinált Narancsbőr Kezelés (UH+RF) Fenék
104.295Ft122.700Ft
3 alkalom – Kombinált Narancsbőr Kezelés (UH+RF) Fenék + Combok
299.900Ft356.400Ft
3 alkalom – Kombinált Narancsbőr Kezelés (UH+RF) Oldalak
101.745Ft119.700Ft

 

Aktuális próba alkalom kedvezményünkről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ingyenes Konzultáció

A narancsbőr elleni kezelést minden esetben ingyenes konzultáció előzi meg. A konzultáció során képzett tanácsadó kollégánk alkalmassági tesztet végez, felméri az Ön egészségi állapotát. Emellett kezelési tervet állít fel, hogy az tökéletesen személyre szabott legyen. Kollégánk szükség esetén orvosi konzultációt javasolhat.

Miért szükséges a konzultáció?

 • Biztosítja, hogy az Ön igényeinek és szervezetének megfelelő kezelést kapjon.
 • A biztonságos kezelés alapját adja.
 • Szakértőnk minden kulcsfontosságú információt átad Önnek kezelőnk, így átfogó képet kap a zsírbontó eljárás menetéről. Emellett megtudja, mi lesz a teendője a kezelés előtt, illetve után.
 • Felteheti esetleges kérdéseit, melyekre azonnal választ kap.

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra!

Felhívás!

Kedves Látogató!

  Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

  A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

  Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

  • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
   • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
   • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
   • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
   • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
  • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
  • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
  • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
  • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

  Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

  Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

  Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

   

  X
  Kapcsolatfelvétel

   Időpontfoglalás

   Kezelésre, Vizsgálatra, Konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével is foglalhat időpontot.


   Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató


   X
   IDŐPONTFOGLALÁS

   Szegi Medical Center