Zsírbontás

Főoldal / Alakformálás / Zsírbontás

Zsírbontó kezeléseinknek hála a lapos has, vékony combok és feszes fenék nem álom többé. A zsírleszívás és az injekciós zsírbontás kockázatos és fájdalmas beavatkozások. Erre kínál alternatívát a kavitációs zsírbontás és rádiófrekvenciás feszesítés ötvözete, illetve a zsírfagyasztás.

Sokaknak okoz nehézséget a fogyás többek között a hasról, toka eltüntetése, fenék feszesítése, térd fölötti zsírpárnáktól, vagy az úszógumiktól való megszabadulás. Kombinált kezeléseink lehetővé teszik, hogy már akár az első alkalom után is látványos, centikben mérhető változást érjünk el. A megcélzott zsírsejtek végleg elpusztulnak, és természetes úton távoznak a szervezetből.

Black Friday akció (nov. 23-tól)

Hírlevelünk olvasói részére érvényes november 9-től.

Thor (triplán kombinált zsírbontás) 1X -10%

Thor (triplán kombinált zsírbontás) 3X -25%

Iratkozzon fel hírlevelünkre, még nem késő!

Hogyan működik a zsírbontás?

Zsírbontó eljárásaink a következőn alapulnak: roncsoljuk, elpusztítjuk a zsírsejteket, melyek véglegesen távoznak a szervezetből a nyirokrendszeren keresztül. Nem csak hisszük, de tudjuk is, hogy a kezelések kombinációja fokozza az eredményt. A kavitációs zsírbontás és a zsírfagyasztás együttes ereje rendkívül hatékony. Zsírleszívás helyett, hasi zsír csökkentése, toka eltüntetése, comb, kar és fenék feszesítése esetén a legjobb választás!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra!

Accent Prime logo

Kavitációs zsírbontás

 • Az ultrahang hullámrezgései a zsírsejtek membránjainak rongálásával csökkenti az azok által tárolt zsír mennyiségét.
 • Az elpusztított zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül (anyagcserével) távoznak a szervezetből.

Előnyei:

 • Csak az eltávolítandó zsírsejteket célozza meg, a környező szövetek sérülése nélkül.
 • Fájdalommentes, gyors, biztonságos.
 • Izomtónus kiemelése.
Cooltech Define logója

Zsírfagyasztás

 • A testrésznek megfelelő méretű és formájú vákuumos kezelőfej beszívja a zsírszövetet, majd fokozatosan hűti, fagypont alatti hőfokra.
 • A zsírsejtek a zsírfagyasztás során elpusztulnak.
 • A kezelés után masszírozással segítjük elő a legjobb zsírbontó hatást.
 • Az elpusztított zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül (anyagcserével) távoznak a szervezetből.

Előnyei:

 • A speciális védő membránnak és hőmérséklet-érzékelős kezelőfejnek köszönhetően kockázatmentes, biztonságos.
 • Csak az eltávolítandó zsírsejteket célozza meg, a környező szövetek sérülése nélkül.
 • Csupán 1-3 alkalom elegendő a látványos eredményhez.

Az eredmény: Látványos, végleges helyi fogyás hasról, combról, karról, vagy bármilyen más problémás területről. Egy kezelés sorozat (3 alkalom) több mint 10 centi körfogatcsökkenést is eredményezhet. Egy biztos, az eredmény centikben mérhető lesz!

Gyakori kérdések a zsírbontásról

Fájdalmas?
A kavitációs zsírbontás egyáltalán nem fájdalmas, míg a zsírfagyasztás bizonyos kellemetlenséggel járhat, egyéntől függően.
Biztonságos?
Teljes mértékben, a kavitációs zsírbontás esetén semmilyen veszély nem áll fenn. Zsírfagyasztás esetén védőmembrán segítségével védjük a bőrt a fagyási sérülések ellen.
Valóban hosszantartó/végleges az eredmény?
Igen, a zsírsejtek véglegesen elpusztulnak a zsírfagyasztással kombinált kezelések során. Azonban megfelelő életmód követése szükséges az eredmény fenntartásához. A legtöbb kezelés csak zsugorítja a zsírsejteket. A zsírfagyasztás (és a zsírleszívás) az egyetlen megoldás, mely maradandóan pusztítja el a nemkívánatos zsírsejteket.
Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés?
Testrésztől, illetve egyéntől függ. Kavitációs zsírbontás esetén 20-60 perc, zsírfagyasztásnál 45-70 perc szükséges.
Mikor kezdem el látni az eredményt?
Kavitációs zsírbontás után az eredmény azonnal centikben mérhető, míg a zsírfagyasztás esetén ez körülbelül 15 nap, az elpusztított zsírsejtek pedig fokozatosan távoznak a szervezetből a kezelést követő 3 hónapban.
Hány kezelés szükséges a kívánt hatás eléréséhez?
Kavitációs zsírbontás esetén 3-6 alkalom, zsírfagyasztás esetén 1-3 alkalom, de a kívánt eredmény mértékétől és a páciens fizikumától függ. Kombinált zsírbontó kezelésünknél (kavitációs zsírbontás + zsírfagyasztás + rf feszesítés) 1-3 alkalom a javasolt.
Mely testrészeken alkalmazható?
Kavitációs zsírbontásnál toka, kar, has, derék, comb, fenék, lábszár, boka. Zsírfagyasztásnál toka, kar, has, oldalak, derék, comb, fenék, lábszár. Férfiak esetén gyakori a mell területén történő zsírbontás is.
Hány éves kortól vehető igénybe?
18 éves kortól.
Férfiak és nők számára egyaránt hatásos?
Igen, mindkét nem esetén hatásos.
Utána
Előtte

Utána
Előtte

Utána
Előtte

Kombinált zsírbontás

Klinikánk különlegessége, hogy kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a kezelések személyre szabhatóságára és kombinálhatóságára.

Kombinált kezelésünk működése, és előnyei

Az Accent Prime szabadalmaztatott Cold Shear Wave & Hot Ultrasound technológiával rendelkezik, amely szelektíven célozza meg a zsírsejteket, miközben a környező szövetek nem sérülnek. A keresztirányú hullámrezgések megzavarják a zsírsejt membránokat, ami a zsírsejtek fokozatos csökkenéséhez vezet. Az ép zsírsejtek mennyisége ezáltal lényegesen csökken, ezzel is növelve a következő lépés hatékonyságát.

A Cooltech Define a zsírfagyasztás során biztonságosan lefagyasztja a zsírsejteket. A szinte teljesen automatizált folyamat része a hőmérséklet és további értékek állandó monitorozása, mely gondoskodik a környező szövetek biztonságáról. A kezelendő testrészt egy vákuumos fej szívja be, majd fokozatos hűtéssel az akár -10 ºC-ot elérve véglegesen elpusztítja a célzott zsírsejteket. A korábban, kavitációs zsírbontás során lecsökkentett zsírsejtek méretüknek köszönhetően nagyobb mennyiségben kerülnek a kezelőfejbe, így fokozva a hatást.

Mindkét zsírbontó technológia során kizárólag a zsírsejteket célozzuk, így azok ideális kiegészítője a bőrfeszesítés. A rádiófrekvenciás hullámok a bőr mélyében fejtik ki hatásukat, összehúzzák a megnyúlt kollagénrostokat, illetve fokozzák a kollagéntermelődést.

A kombináció eredménye jelentős körfogatcsökkenés, tényleges helyi fogyás, kevesebb narancsbőr és feszes, ragyogó bőr.

Kedvezményes Zsírbontó Csomagjaink

3 ALKALMAS ZSÍRFAGYASZTÁS BÉRLET

zsírfagyasztás bérlet

3 alkalmas zsírfagyasztás (Cooltech Define) bérlet megvásárlása esetén 15% kedvezményt biztosítunk az adott árból.

*részletfizetés esetén a kedvezmény érvényét veszti!

 

THOR TRIPLA-KOMBÓ CSOMAG

triplán kombinált zsírbontás csomag

Egyik legkedveltebb triplán kombinált zsírbontó-feszesítő csomagunk:

1 kezelés tartalma:

 • UltraSpeed Kavitációs zsírbontás
 • Cooltech Define zsírfagyasztás
 • RF bőrfeszesítés.
Filters Sort
Kicsi kezelőfej 1 db (kisebb területek pl. Toka) (60 perc)
44.900Ft
Nagy kezelőfej 1 db (80 perc)
49.900Ft
Óriás kezelőfej (2 nagy kezelőfej területű – 80 perc)
89.900Ft
Nagy kezelőfej 2 db (90 perc)
89.900Ft
Filters Sort
Toka / kisebb területek kombinált zsírbontása: UltraSpeed UH alkalmanként (~ 8 perc) 15 cm x 10 cm + Cooltech kis kezelőfej 1 db (45 perc) + RF (feszesítés)
59.900Ft
Kombinált zsírbontás: UltraSpeed UH alkalmanként (~20 perc) 20 cm x 15 cm + Cooltech (cryolipolysis) Normál kezelőfej 1 db (70 perc) + RF (feszesítés)
99.000Ft
Kombinált zsírbontás: UltraSpeed UH (~40 min., 20 cm x 15 cm x 2 rész) + Cooltech (cryolipolysis) Normál kezelőfej 2 db (70 perc) vagy Nagy kezelőfej (2 normál kezelőfej területű – 70 perc) + RF (feszesítés)
139.900Ft

Ingyenes konzultáció

A zsírbontást és zsírfagyasztást minden esetben egy ingyenes konzultáció előzi meg. A konzultáció során képzett tanácsadó kollégánk alkalmassági tesztet végez, és felméri az Ön egészségi állapotát. Emellett kezelési tervet állít fel, hogy a terápia tökéletesen személyre szabott legyen. Kollégánk szükség esetén orvosi konzultációt javasolhat.

Miért szükséges a konzultáció?

 • Biztosítja, hogy az Ön igényeinek és szervezetének megfelelő kezelést kapjon.
 • A biztonságos kezelés alapját adja.
 • Szakértőnk minden kulcsfontosságú információt átad Önnek, így átfogó képet kap a zsírbontó eljárás menetéről.
 • Emellett megtudja, mi lesz a teendője a kezelés előtt, illetve után.
 • Felteheti esetleges kérdéseit, melyekre azonnal választ kap.

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra!

Felhívás!

Kedves Látogató!

  Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

  A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

  Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

  • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
   • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
   • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
   • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
   • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
  • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
  • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
  • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
  • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

  Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

  Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

  Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

   

  X
  Kapcsolatfelvétel

   Időpontfoglalás

   Kezelésre, Vizsgálatra, Konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével is foglalhat időpontot.


   Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató


   X
   IDŐPONTFOGLALÁS

   Szegi Medical Center