Bőrmegújítás – Arcfiatalítás

Főoldal / Bőrmegújítás – Arcfiatalítás

Újgenerációs lézeres bőrmegújító, arcfiatalító eljárásaink a leghatékonyabbak a bőrfelszínen látható elváltozások eltüntetésére. Legyen szó a korral járó finom vonalakról, ráncokról vagy a bőr rendellenességeiről. A különböző kezelésekre kattintva, többek közt megismerheti azok működését.

Töltse ki 6 kérdésből álló kérdőívünket, hogy segíthessünk. 5% garantált kedvezmény jár arckezeléseinkből a kitöltésért. (Más kedvezményekkel nem összevonható!)

A csúcstechnológiás Alma Laser – Harmony XL Pro géppel végzett kezelés rendkívül gyors, nem sérti a bőrfelszínt és gyakorlatilag fájdalommentes. A gép a bőr legfelső rétegét érintetlenül hagyva végzi el feladatát, az energiát a dermiszbe, a bőr mélyebb rétegébe továbbítja, a felületi epidermisz károsodása nélkül. A ClearLift rövid, de rendkívül erőteljes fénysugarakat bocsájt ki, melyek mikroszkopikus „lyukakat” hoznak létre a bőr alatt, így stimulálva a kollagén termelést és a bőr megújulását. A kezelő az optimális eredmény érdekében a bőr egyedi sajátosságaihoz igazodva, szakaszonként változtatja az energiát, a teljesítményt, a sávszélességet.

Bővebben a kezelésről itt olvashat.

Az Erbium 2940nm hullámhosszú frakcionált lézeres hámlasztás a bőr felületes hámlasztását teszi lehetővé minimális hőkárosító hatás mellett. A lézerfény a bőrben levő vízben nyelődik el, a felhám rétegeit választja le egymásról. A készülék olyan felületi, bőrhibák kezelésére alkalmas, mint az akné és egyéb felületi hegek, öregségi pigmentfoltok, felületi ráncok és szeborreás keratózis.

Bővebben a kezelésről itt olvashat.

Fejlett technológia a bőrgyógyászati és esztétikai eljárások maximális sokoldalúságával!

Ellentétben a hagyományos ablatív lézeres módszerrel, amely eltávolítja a teljes felső bőrréteget, az Alma Pixel CO2 olyan eljárási módszert alkalmaz, amely pixel méretű perforációkat hoz létre a bőrben, így a környező szövetet érintetlenül hagyja. A sértetlen bőr megőrzése a perforációk között lehetővé teszi a gyorsabb gyógyulást, a sebgyógyulási folyamat elősegíti a gyors újbóli hámosodást, az új kollagénrostok termelődését, a szövetek regenerálódását és a már meglévő sejtek összehúzódását.

Bővebben a kezelésről itt olvashat.

A Pixel RF rádiófrekvenciás energiát használ a mikrószikrák előállításához, amelyek áthatolnak a bőrfelszínen. Az így keletkező, szinte láthatatlan mikrósérülések körüli egészséges bőrsejteknek köszönhető gyors gyógyulási, hámosodási folyamat megújítja és ragyogóvá teszi a bőrfelszínt. Az eljárás mikrócsatornákat hoz létre a bőrben, amelyek mélysége és átmérője a rádiófrekvencia teljesítmény szintjének beállításával szabályozható, ezáltal a bőrmegújító hatás mellett a kezelés következő fázisára is előkészíti a bőrt, a kiválasztott hatóanyagok bevitelére az ultrahangos kezelőfejjel.

Bővebben a kezelésről itt olvashat.

 

A NIR (Near InfraRed skin tightening) vagy közeli infravörös bőrfeszítés egy csodálatos fényterápia, amely kitűnően ellensúlyozza az öregedés hatásait. Azonnal láthatóan feszesíti, kisimítja és puhábbá teszi a megereszkedett bőrt, szinte varázslatosan javítja a bőr textúráját, nem csak az arcon és a nyakon, hanem az egész testen.

Bővebben a kezelésről itt olvashat.

Az Alma ClearSkin az első olyan technológia az egész világon, amely egyidejűleg kombinálja a nem ablatív lézeres kezelést kontakt hűtéssel és vákuum technológiával az akné és az akné hegek biztonságos és hatékony kezelésére.

Bővebben a kezelésről itt olvashat.

Ugrás a szakorvos jelenlétében történő kezeléseinkre

 


 

Állapotfelmérő Kérdőív

Az alábbi kérdőív segítségével szakértőnk kiértékeli a lehetséges problémákat, majd felkeresi Önt a megadott elérhetőségei egyikén. Természetesen a kezelés előtt fontos, hogy részt vegyen ingyenes konzultációnkon, ahol szemrevételezni is tudjuk bőre állapotát.

A kérdőív kitöltése nem jelent semmi féle kötelezettséget, ahogyan az ingyenes konzultáción való részvétel sem

Kérjük 1-5-ig értékelje, hogy mennyire igazak Önre az alábbi állítások.

1 - Egyáltalán nem igaz.

5 - Teljes mértékben igaz.

    Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

    Szegi Medical Center