ClearSkin – Aknék és hegek kezelése

Főoldal / Bőrmegújítás - Arcfiatalítás / ClearSkin – Aknék és hegek kezelése

Miért a Harmony XL Pro Clearskin kombinált kezelést válassza?

ugrás a videóhoz

Az Alma ClearSkin az első olyan technológia az egész világon, amely egyidejűleg kombinálja a nem ablatív lézeres kezelést kontakt hűtéssel és vákuum technológiával az akné és az akné hegek biztonságos és hatékony kezelésére.

Míg számos kezelési lehetőség áll rendelkezésre a pattanásokra, hegekre ezek nem mindenkinél működnek. Amikor az akne különösen makacs vagy súlyos, szükség lehet egy fejlettebb megoldásra. A Harmony XL Pro Számos hatékony és testre szabott megoldást kínál a különböző akne feltételekhez.

A hűtött lézerfej vákuumkezeléssel, frakcionált lézeres hámlasztással kombinálva az akne minden formájával megbirkózik. Miközben gyengéd megújító hatással is rendelkezik, csökkentve az akne pattanások és hegek megjelenését, a kollagén megújulás ösztönzésével együtt. A kezelés alkalmas minden bőrtípusra, nincsenek mellékhatásai.


*További lézeres bőrmegújító kezelések


Ne törődjön bele a bőrhibákba!

Manapság a fejlett országok egyik leggyakoribb bőrproblémája az akné- akné hegek, amit a legnagyobb hatékonysággal tudunk kezelni az Alma Harmony XL Pro ClearSkin-el. Illetve kombinált Erbium Yag (2940nm) frakcionált lézeres hámlasztással.

Hogyan történik a kombinált akné- akné heg kezelés?

A kezelés során az Erbium 1540nm fej célzottan a pattanásokat egyesével, vákum szerűen fogja beszippantani. Amelyek előszőr fokozzák a pattanások mértékét, majd elindítják azoknak meg semmisítését. A kezelés hatására a távozó váladékok szintén a vákuum áldozatául fognak esni, ezzel is csökkentve a méreganyagokat a bőrben. Ez egy hűtöttfej ami a kezelés alatti érzetet kellemesé teszi, elnyomva a receptorok érzékenységét és magasabb hatásfokkal kevesebb mellékhatással és érzékenységgel kezelhetünk mindenkit! A lézerfej a bőr mélyére hatol, ahol a faggyúmirigyeket hőhatással semlegesíti, az akne okozta baktériumokat elpusztítja terjedésüket megállítja. Mely eredményeként a felső hámréteg megsértése nélkül a faggyútermelés csökken.

A kezelendő felület minőségére, a probléma mélységére tekintettel közösen eldönthetik, hogy a kezelés végeztével a páciensnek szüksége van e egy esetleges Erbium Yag (2940nm) frakcionált lézeres hámlasztásra. Mely hatására beindul egy teljesen új bőrképződési folyamat. Amivel együttesen még jobb eredményt tudunk elérni, javítva a bőr hidratáltságát textúráját. A kollagénképződés hatására a kezelt területet rugalmasabbá feszesebbé teszi, s eltűnteti az apróbb bőrhibákat is. Ezek meghatározó tényezők egy ilyen komplex kezelésnél. A Szegi Medical Center a teljesítmény mellett a technológiai újításokra helyezett nagy hangsúlyt, így roncsolás nélkül maximális eredményt képesek a kezelések között rövid időn belül produkálni.

Miért alakulnak ki az aknék- akné hegek:

Alapjában véve három tényező vezethet az akné kialakulásához. A faggyú túltermelése, az elhalt hámsejtek nem megfelelő hámlása, emiatt a bőr szőrtüszőinek irritációja, illetve a baktériumok elszaporodása. A faggyúmirigyek által termelt faggyú ideális táptalajt jelent a baktériumok számára. A baktériumok szaporodása súlyosbíthatja a látható gyulladást, amely aknéhoz vezethet, továbbá a bőr hegesedéséhez is. Serdülőkorban gyakrabban érintettek a fiúk, míg felnőttkorban női dominanciát figyeltek meg. Felnőtt nőknél néha enyhe-közepesen súlyos akné alakulhat ki a terhesség során, a menstruációs ciklussal egyes fázisaiban illetve a hormonális fogamzásgátlók szedésekor vagy abbahagyásakor a hormonális változások hatására is. A megfelelő kezeléssel azonban az akné kordában tartható, illetve csökkenthető az akné miatt kialakulóhegesedés is.

A dugó elzáródási akadályt képez, és a szőrtüsző falának kiboltosulását eredményezheti, így kialakul a zárt komedo. Más esetben a dugó érintkezik a bőrfelszínnel, majd elszíneződik, ezáltal létrehozva a mitesszert (nyílt komedo). A bőrfelszínből kiemelkedő fehér közepű piros foltok, a pattanások, akkor alakulnak ki, ha az elzáródott szőrtüszők begyulladnak vagy felülfertőződnek. Mélyen a szőrtüszőben kialakuló elzáródás és gyulladás vezet a bőr mélyén meghúzódó ciszták kialakulásához. A bőr egyéb pórusai - az izzadtságmirigyek kivezetései – általában nem vesznek részt az akne kialakulásában.

A fiatalok nagyrésze érintett valamilyen mértékben és bár ritkán számít súlyos megbetegedésnek, mégis jelentős kozmetikai kellemetlenséget, a bőr komolyabb hegesedését és erős érzelmi stresszt is okozhat, így sokan gyógyszeres kezelést is igényelnek miatta.

Köszönhetően a mai orvostechnológiának az esetek többségében orvosolható jelenségről beszélünk!

Orvosaink

A kezeléshez bőrgyógyász szakorvos segítségét kell kérni, aki átfogó ismeretekkel rendelkezik a bőr felépítése, szerkezete és működési struktúrája terén, így hatékonyan tud kezelési tervet felállítani páciensei részére! A konzultáció alkalmával szakorvosunk pácienseinkkel együtt felállítják a pontos kezelési tervet, ami számukra a legjobb gyógyulást fogja eredményezni.

Amennyiben a vizsgálat alkalmával úgy ítéli meg Bőrgyógyász szakorvosunk, hogy egyéb hormonális eltérések, betegségek is társulnak az akné tüneteihez, javasolhat egy lehetséges endokrinológiai vizsgálatot is a hatékony gyógyulás érdekében, amelyre lehetősége van Orvoscentrumunkban.

Továbbá a kezelendő felület minőségére, a probléma mélységére tekintettel közösen eldönthetik, hogy a kezelést kombinálva a páciensnek szüksége van e egy esetleges Erbium Yag (2940nm) frakcionált lézeres hámlasztásra, mely hatására beindul egy teljesen új bőrképződési folyamat.

Orvos Centrumunk az akné- akné hegek kezelését lézeres eljárással, hihetetlen hatékonysággal, Európában egyedülálló módon képes kezelni.

Teendők az akné- akné hegek kezelése előtt- után.

Kezelés előtt és utáni néhány hétben kerülje a szolárium szauna használatát, a napozást is beleértve. A megtisztított arcbőrre a kezelés után a smink használata amennyiben kombinált kezelés történt 4-5 nap után kerülhet sor. Langyos vízzel lehet tisztítani, dörzsölni áztatni nem szabad a bőrt.

Tekintse meg árainkat


Felhívás!

Kedves Látogató!

  Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

  A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

  Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

  • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
   • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
   • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
   • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
   • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
  • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
  • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
  • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
  • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

  Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

  Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

  Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

   

  X
  Kapcsolatfelvétel

   Időpontfoglalás

   Kezelésre, Vizsgálatra, Konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével is foglalhat időpontot.


   Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató


   X
   IDŐPONTFOGLALÁS

   Szegi Medical Center