ClearSkin – Aknék és hegek kezelése

Főoldal / Bőrmegújítás - Arcfiatalítás / ClearSkin – Aknék és hegek kezelése

Miért a Harmony XL Pro Clearskin kombinált kezelést válassza?

ugrás a videóhoz

Az Alma ClearSkin az első olyan technológia az egész világon, amely egyidejűleg kombinálja a nem ablatív lézeres kezelést kontakt hűtéssel és vákuum technológiával az akné és az akné hegek biztonságos és hatékony kezelésére.

Míg számos kezelési lehetőség áll rendelkezésre a pattanásokra, hegekre ezek nem mindenkinél működnek. Amikor az akne különösen makacs vagy súlyos, szükség lehet egy fejlettebb megoldásra. A Harmony XL Pro Számos hatékony és testre szabott megoldást kínál a különböző akne feltételekhez.

A hűtött lézerfej vákuumkezeléssel, frakcionált lézeres hámlasztással kombinálva az akne minden formájával megbirkózik. Miközben gyengéd megújító hatással is rendelkezik, csökkentve az akne pattanások és hegek megjelenését, a kollagén megújulás ösztönzésével együtt. A kezelés alkalmas minden bőrtípusra, nincsenek mellékhatásai.


*További lézeres bőrmegújító kezelések


Ne törődjön bele a bőrhibákba!

Manapság a fejlett országok egyik leggyakoribb bőrproblémája az akné- akné hegek, amit a legnagyobb hatékonysággal tudunk kezelni az Alma Harmony XL Pro ClearSkin-el. Illetve kombinált Erbium Yag (2940nm) frakcionált lézeres hámlasztással.

Hogyan történik a kombinált akné- akné heg kezelés?

A kezelés során az Erbium 1540nm fej célzottan a pattanásokat egyesével, vákum szerűen fogja beszippantani. Amelyek előszőr fokozzák a pattanások mértékét, majd elindítják azoknak meg semmisítését. A kezelés hatására a távozó váladékok szintén a vákuum áldozatául fognak esni, ezzel is csökkentve a méreganyagokat a bőrben. Ez egy hűtöttfej ami a kezelés alatti érzetet kellemesé teszi, elnyomva a receptorok érzékenységét és magasabb hatásfokkal kevesebb mellékhatással és érzékenységgel kezelhetünk mindenkit! A lézerfej a bőr mélyére hatol, ahol a faggyúmirigyeket hőhatással semlegesíti, az akne okozta baktériumokat elpusztítja terjedésüket megállítja. Mely eredményeként a felső hámréteg megsértése nélkül a faggyútermelés csökken.

A kezelendő felület minőségére, a probléma mélységére tekintettel közösen eldönthetik, hogy a kezelés végeztével a páciensnek szüksége van e egy esetleges Erbium Yag (2940nm) frakcionált lézeres hámlasztásra. Mely hatására beindul egy teljesen új bőrképződési folyamat. Amivel együttesen még jobb eredményt tudunk elérni, javítva a bőr hidratáltságát textúráját. A kollagénképződés hatására a kezelt területet rugalmasabbá feszesebbé teszi, s eltűnteti az apróbb bőrhibákat is. Ezek meghatározó tényezők egy ilyen komplex kezelésnél. A Szegi Medical Center a teljesítmény mellett a technológiai újításokra helyezett nagy hangsúlyt, így roncsolás nélkül maximális eredményt képesek a kezelések között rövid időn belül produkálni.

Miért alakulnak ki az aknék- akné hegek:

Alapjában véve három tényező vezethet az akné kialakulásához. A faggyú túltermelése, az elhalt hámsejtek nem megfelelő hámlása, emiatt a bőr szőrtüszőinek irritációja, illetve a baktériumok elszaporodása. A faggyúmirigyek által termelt faggyú ideális táptalajt jelent a baktériumok számára. A baktériumok szaporodása súlyosbíthatja a látható gyulladást, amely aknéhoz vezethet, továbbá a bőr hegesedéséhez is. Serdülőkorban gyakrabban érintettek a fiúk, míg felnőttkorban női dominanciát figyeltek meg. Felnőtt nőknél néha enyhe-közepesen súlyos akné alakulhat ki a terhesség során, a menstruációs ciklussal egyes fázisaiban illetve a hormonális fogamzásgátlók szedésekor vagy abbahagyásakor a hormonális változások hatására is. A megfelelő kezeléssel azonban az akné kordában tartható, illetve csökkenthető az akné miatt kialakulóhegesedés is.

A dugó elzáródási akadályt képez, és a szőrtüsző falának kiboltosulását eredményezheti, így kialakul a zárt komedo. Más esetben a dugó érintkezik a bőrfelszínnel, majd elszíneződik, ezáltal létrehozva a mitesszert (nyílt komedo). A bőrfelszínből kiemelkedő fehér közepű piros foltok, a pattanások, akkor alakulnak ki, ha az elzáródott szőrtüszők begyulladnak vagy felülfertőződnek. Mélyen a szőrtüszőben kialakuló elzáródás és gyulladás vezet a bőr mélyén meghúzódó ciszták kialakulásához. A bőr egyéb pórusai - az izzadtságmirigyek kivezetései – általában nem vesznek részt az akne kialakulásában.

A fiatalok nagyrésze érintett valamilyen mértékben és bár ritkán számít súlyos megbetegedésnek, mégis jelentős kozmetikai kellemetlenséget, a bőr komolyabb hegesedését és erős érzelmi stresszt is okozhat, így sokan gyógyszeres kezelést is igényelnek miatta.

Köszönhetően a mai orvostechnológiának az esetek többségében orvosolható jelenségről beszélünk!

Orvosaink

A kezeléshez bőrgyógyász szakorvos segítségét kell kérni, aki átfogó ismeretekkel rendelkezik a bőr felépítése, szerkezete és működési struktúrája terén, így hatékonyan tud kezelési tervet felállítani páciensei részére! A konzultáció alkalmával szakorvosunk pácienseinkkel együtt felállítják a pontos kezelési tervet, ami számukra a legjobb gyógyulást fogja eredményezni.

Amennyiben a vizsgálat alkalmával úgy ítéli meg Bőrgyógyász szakorvosunk, hogy egyéb hormonális eltérések, betegségek is társulnak az akné tüneteihez, javasolhat egy lehetséges endokrinológiai vizsgálatot is a hatékony gyógyulás érdekében, amelyre lehetősége van Orvoscentrumunkban.

Továbbá a kezelendő felület minőségére, a probléma mélységére tekintettel közösen eldönthetik, hogy a kezelést kombinálva a páciensnek szüksége van e egy esetleges Erbium Yag (2940nm) frakcionált lézeres hámlasztásra, mely hatására beindul egy teljesen új bőrképződési folyamat.

Orvos Centrumunk az akné- akné hegek kezelését lézeres eljárással, hihetetlen hatékonysággal, Európában egyedülálló módon képes kezelni.

Teendők az akné- akné hegek kezelése előtt- után.

Kezelés előtt és utáni néhány hétben kerülje a szolárium szauna használatát, a napozást is beleértve. A megtisztított arcbőrre a kezelés után a smink használata amennyiben kombinált kezelés történt 4-5 nap után kerülhet sor. Langyos vízzel lehet tisztítani, dörzsölni áztatni nem szabad a bőrt.

Tekintse meg árainkat


Szegi Medical Center