NIR Bőrfeszesítés

A NIR vagy közeli infravörös bőrfeszítés egy csodálatos fényterápia, amely kitűnően ellensúlyozza az öregedés hatásait.  Azonnal láthatóan feszesíti, kisimítja és puhábbá teszi a megereszkedett bőrt, szinte varázslatosan javítja a bőr textúráját, nem csak az arcon és a nyakon, hanem az egész testen.

Hogyan működik?

A NIR fénykezelés célja a kollagén szerkezetének helyreállítása a bőr mélyebb rétegeiben annak érdekében, hogy helyreállítsa a bőr természetes rugalmasságát. Az alkalmazott hő serkenti a friss kollagén termelését, így a terápia befejezése után további javulást fog tapasztalni. A kezelő finoman mozgatja a kezelőfejet a kezelésre szoruló bőrrészeken és közben hűtő gélt alkalmaz a hőhatás csökkentésére. Az eredmény egy kellemes, pihentető meleg érzés a bőrön. A kezelés nem invazív, így teljesen biztonságos minimális gyógyulási idővel.​

Hol használható?

A NIR fényterápia ideális azok számára, akik el szeretnék kerülni a drasztikusabb öregedésgátló kezeléseket, mint például a sebészeti bőrfelvarrást, és a hosszú lábadozási időt. A fenék, a mellkas, a térd és az arc megereszkedése egyaránt kezelhetők. A terhesség következtében a hason megereszkedett bőr feszesítésére is tökéletes megoldás. De még ennél is többre képes ez a csodálatos terápia! A sérülések következtében keletkezett hegek eltávolítására is alkalmas. A terhesség vagy a gyors fogyás miatt keletkezett striák is jól reagálnak a NIR kezelésre.​

Hogyan történik a kezelés?

NIR arckezelés

Egy tipikus NIR fénykezelés kb. 20-30 percet vesz igénybe. Ha az arckezelést választotta, akkor speciális szemmaszkot kap a szemének védelmére. A hűsítő gél felvitelét követően elvégezzük a kezelést.

Eredmények

A NIR bőrfeszesítő kezelést követően a legtöbb páciens azonnal látja az eredményeket. Azonban ahogy fent említettük, a bőr textúrájának jelentős javulása érdekében egy hat alkalomból álló kezeléssort kell elvégezni két-három hét alatt. A hat alkalom után az elkövetkező néhány hónap során további javulást fog látni, ahogy az új kollagén termelődik.

Ha érdekli a NIR bőrfeszesítés vagy bármely más öregedésgátló kezelésünk, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen időpontot. Várjuk jelentkezésüket!

Szegi Medical Center