Intim bőrfehérítés

Főoldal / Intim bőrfehérítés

ugrás a videóra

Az intim bőrfehérítés előnyei

  • Intim fiatalodás műtét és lábadozási idő nélkül
  • Fájdalommentes és biztonságos
  • Egyedülálló, precíziós robottechnológia
  • Általában 3 kezelés elegendő
  • Gyors és hatékony eljárás

Kinek ajánljuk?

Az idő előrehaladtával számos változás következik be az intim területen is: a kis-és nagyajkak színe megváltozik, a bőr rugalmassága csökken.

Az Alma Lasers FemiLift lézere a legkorszerűbb, műtét nélküli megoldást nyújtja erre a problémára, illetve megelőzésre is ajánljuk. A frakcionált CO2 lézeres kezeléssel, a intim területeken a bőr megújul, visszanyeri eredeti, világosabb színét, a külső nemi szerv megfiatalodik, rugalmasabbá válik. .

A kezelés menete

A kezelést nőgyógyász szakorvossal folytatott konzultáció előzi meg, aki ellenőrzi a páciens kezelésre való alkalmasságát.

Általában 3 kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. A kezelések között 2-3 hónap szünetet javaslunk tartani.

A kezeléseket lézeres beavatkozásokban jártas, gyakorlott nőgyógyász szakorvosaink végzik az intim wellness területén csúcstechnológiát képviselő Alma Lasers FemiLift géppel. A LiteScan kezelőfej kíméletesen megsérti az epidermiszt és stimulálja a kollagén termelést. A beavatkozás eredményeként a megújult bőr ismét puha, rózsaszínes árnyaltú és feszes lesz. Az eljárás teljesen biztonságos, gyakorlatilag fájdalommentes, időtartama mintegy 15 perc.

A kezelés hatására elindul a kollagénrostok újratermelődése, mely a beavatkozást követő néhány hétben folytatódik, így bár a javulás azonnal érzékelhető, a végleges hatást hosszabb távon tapasztalhatja.

A kezelést a későbbiekben érdemes évi egy alkalommal megismételni az eredmény fenntartása érdekében.

Hogyan működik a lézeres kezelés?

A kezelőfej mikroszkopikus sérüléseket okozva finoman lehámlasztja az elszíneződött és megvastagodott hámsejteket. Eközben a lézersugár a dermisz alatti kollagén réteget is felmelegíti. A meleg összehúzza a már meglévő rostokat így stimulálja a kollagén és elasztin termelését, megindítva a szövetek természetes megújulását.

Teendők a kezelés előtt

A kezelendő területet teljesen szőrteleníteni kell.

Mire számíthat a kezelés után?

Utókezelésre nincs szükség, a páciens a kezelés után azonnal visszatérhet mindennapi tevékenységeihez.

A kezelést követő első hétben a szexuális élet, az uszoda és a tampon használata nem javasolt.

Szegi Medical Center