ClearSkin – Aknék és hegek kezelése

Főoldal / ClearSkin – Aknék és hegek kezelése

Miért a Harmony XL Pro Clearskin kombinált kezelést válassza?

ugrás a videóhoz

Az Alma ClearSkin az első olyan technológia az egész világon, amely egyidejűleg kombinálja a nem ablatív lézeres kezelést kontakt hűtéssel és vákuum technológiával az akné és az akné hegek biztonságos és hatékony kezelésére.

Míg számos kezelési lehetőség áll rendelkezésre a pattanásokra, hegekre ezek nem mindenkinél működnek. Amikor az akne különösen makacs vagy súlyos, szükség lehet egy fejlettebb megoldásra. A Harmony XL Pro Számos hatékony és testre szabott megoldást kínál a különböző akne feltételekhez.

A hűtött lézerfej vákuumkezeléssel, frakcionált lézeres hámlasztással kombinálva az akne minden formájával megbirkózik. Miközben gyengéd megújító hatással is rendelkezik, csökkentve az akne pattanások és hegek megjelenését, a kollagén megújulás ösztönzésével együtt. A kezelés alkalmas minden bőrtípusra, nincsenek mellékhatásai.


*További lézeres bőrmegújító kezelések


Ne törődjön bele a bőrhibákba!

Manapság a fejlett országok egyik leggyakoribb bőrproblémája az akné- akné hegek, amit a legnagyobb hatékonysággal tudunk kezelni az Alma Harmony XL Pro ClearSkin-el. Illetve kombinált Erbium Yag (2940nm) frakcionált lézeres hámlasztással.

Hogyan történik a kombinált akné- akné heg kezelés?

A kezelés során az Erbium 1540nm fej célzottan a pattanásokat egyesével, vákum szerűen fogja beszippantani. Amelyek előszőr fokozzák a pattanások mértékét, majd elindítják azoknak meg semmisítését. A kezelés hatására a távozó váladékok szintén a vákuum áldozatául fognak esni, ezzel is csökkentve a méreganyagokat a bőrben. Ez egy hűtöttfej ami a kezelés alatti érzetet kellemesé teszi, elnyomva a receptorok érzékenységét és magasabb hatásfokkal kevesebb mellékhatással és érzékenységgel kezelhetünk mindenkit! A lézerfej a bőr mélyére hatol, ahol a faggyúmirigyeket hőhatással semlegesíti, az akne okozta baktériumokat elpusztítja terjedésüket megállítja. Mely eredményeként a felső hámréteg megsértése nélkül a faggyútermelés csökken.

A kezelendő felület minőségére, a probléma mélységére tekintettel közösen eldönthetik, hogy a kezelés végeztével a páciensnek szüksége van e egy esetleges Erbium Yag (2940nm) frakcionált lézeres hámlasztásra. Mely hatására beindul egy teljesen új bőrképződési folyamat. Amivel együttesen még jobb eredményt tudunk elérni, javítva a bőr hidratáltságát textúráját. A kollagénképződés hatására a kezelt területet rugalmasabbá feszesebbé teszi, s eltűnteti az apróbb bőrhibákat is. Ezek meghatározó tényezők egy ilyen komplex kezelésnél. A Szegi Medical Center a teljesítmény mellett a technológiai újításokra helyezett nagy hangsúlyt, így roncsolás nélkül maximális eredményt képesek a kezelések között rövid időn belül produkálni.

Miért alakulnak ki az aknék- akné hegek:

Alapjában véve három tényező vezethet az akné kialakulásához. A faggyú túltermelése, az elhalt hámsejtek nem megfelelő hámlása, emiatt a bőr szőrtüszőinek irritációja, illetve a baktériumok elszaporodása. A faggyúmirigyek által termelt faggyú ideális táptalajt jelent a baktériumok számára. A baktériumok szaporodása súlyosbíthatja a látható gyulladást, amely aknéhoz vezethet, továbbá a bőr hegesedéséhez is. Serdülőkorban gyakrabban érintettek a fiúk, míg felnőttkorban női dominanciát figyeltek meg. Felnőtt nőknél néha enyhe-közepesen súlyos akné alakulhat ki a terhesség során, a menstruációs ciklussal egyes fázisaiban illetve a hormonális fogamzásgátlók szedésekor vagy abbahagyásakor a hormonális változások hatására is. A megfelelő kezeléssel azonban az akné kordában tartható, illetve csökkenthető az akné miatt kialakulóhegesedés is.

A dugó elzáródási akadályt képez, és a szőrtüsző falának kiboltosulását eredményezheti, így kialakul a zárt komedo. Más esetben a dugó érintkezik a bőrfelszínnel, majd elszíneződik, ezáltal létrehozva a mitesszert (nyílt komedo). A bőrfelszínből kiemelkedő fehér közepű piros foltok, a pattanások, akkor alakulnak ki, ha az elzáródott szőrtüszők begyulladnak vagy felülfertőződnek. Mélyen a szőrtüszőben kialakuló elzáródás és gyulladás vezet a bőr mélyén meghúzódó ciszták kialakulásához. A bőr egyéb pórusai - az izzadtságmirigyek kivezetései – általában nem vesznek részt az akne kialakulásában.

A fiatalok nagyrésze érintett valamilyen mértékben és bár ritkán számít súlyos megbetegedésnek, mégis jelentős kozmetikai kellemetlenséget, a bőr komolyabb hegesedését és erős érzelmi stresszt is okozhat, így sokan gyógyszeres kezelést is igényelnek miatta.

Köszönhetően a mai orvostechnológiának az esetek többségében orvosolható jelenségről beszélünk!

Orvosaink

A kezeléshez bőrgyógyász szakorvos segítségét kell kérni, aki átfogó ismeretekkel rendelkezik a bőr felépítése, szerkezete és működési struktúrája terén, így hatékonyan tud kezelési tervet felállítani páciensei részére! A konzultáció alkalmával szakorvosunk pácienseinkkel együtt felállítják a pontos kezelési tervet, ami számukra a legjobb gyógyulást fogja eredményezni.

Amennyiben a vizsgálat alkalmával úgy ítéli meg Bőrgyógyász szakorvosunk, hogy egyéb hormonális eltérések, betegségek is társulnak az akné tüneteihez, javasolhat egy lehetséges endokrinológiai vizsgálatot is a hatékony gyógyulás érdekében, amelyre lehetősége van Orvoscentrumunkban.

Továbbá a kezelendő felület minőségére, a probléma mélységére tekintettel közösen eldönthetik, hogy a kezelést kombinálva a páciensnek szüksége van e egy esetleges Erbium Yag (2940nm) frakcionált lézeres hámlasztásra, mely hatására beindul egy teljesen új bőrképződési folyamat.

Orvos Centrumunk az akné- akné hegek kezelését lézeres eljárással, hihetetlen hatékonysággal, Európában egyedülálló módon képes kezelni.

Teendők az akné- akné hegek kezelése előtt- után.

Kezelés előtt és utáni néhány hétben kerülje a szolárium szauna használatát, a napozást is beleértve. A megtisztított arcbőrre a kezelés után a smink használata amennyiben kombinált kezelés történt 4-5 nap után kerülhet sor. Langyos vízzel lehet tisztítani, dörzsölni áztatni nem szabad a bőrt.

Tekintse meg árainkat


Felhívás!

Kedves Látogató!

Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

 • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
  • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
  • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
  • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
  • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
 • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
 • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
 • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
 • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

 

X
COVID-19
Kapcsolatfelvétel

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

(+36-1) 416-9994
(+36-70)602-7060
[email protected]

Foglaljon időpontot, illetve tegye fel kérdéseit szolgáltatásainkkal kapcsolatban fenti elérhetőségeink bármelyikén, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és visszahívjuk.
Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

Felhívás! Az Önök, munkatársaink és klinikánk védelme érdekében megkérünk mindenkit ha köhög, lázas, beteg azt jelezze felénk és akkor keresünk egy másik megfelelő időpontot. Sajnos ha betegen jelenik meg nem áll módunkban elvégezni a kezelést vagy a vizsgálatot. Amennyiben külföldről érkezett, akkor két hetes csúsztatással tudunk időpontot adni, a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel. Továbbá szeretnénk megkérni, hogy kísérő nélkül érkezzen. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

X

Szegi Medical Center

Kosár tartalma