Babamozi

Főoldal / Diagnosztika / Babamozi

Ez a szolgáltatás jelenleg nem elérhető klinikánkon.

Mi az 5D babamozi?

A babamozi a születendő gyermekkel való igazi találkozás élményét nyújtja.

Születés után és előtt

A hagyományos kétdimenziós vizsgálatokkal szemben az 5D képalkotásnak köszönhetően térben, mozgásban és realisztikus színvilágban látható a magzat. A készülék rendkívül gyors számítógépes háttérmunkájának köszönhetően mozgás közben is el tudja végezni a fotorealisztikus képalkotást, így élethű, részletgazdag „moziélményt” nyújt.

A babamozi során valós időben követhetjük a magzat mozgását, térhatásban csodálhatjuk meg a születendő kisbaba arcvonásait, mimikáját és testrészeit, biztonsággal megtudhatjuk a baba nemét és szonográfus szakemberünk könnyedén megbecsülheti a baba súlyát is.

A babamozi elsősorban a magzat méhen belüli megismerésének élményéről szól, nem minősül diagnosztikai vizsgálatnak és nem helyettesíti a kötelező terhességi ultrahang vizsgálatot.


A babamozizás menete

A babamozira a 22-34. terhességi hét közötti periódus a legideálisabb időszak, mert ilyenkor már elég nagy és fejlett a baba, van elegendő magzatvíz, és a hasfal sem túl vastag.

A Szegi Medical Centerben a babamozi szolgáltatást képzett, gyakorlott szonográfus szakember végzi, időtartama 30 perc. A vizsgálatról színes fotót készítünk, a felvételeket pedig pendive -on vagy CD-n is kérhetik.

A babamozira a kismamát családtagok is elkísérhetik, a helyiségben akár plusz három fő is kényelmesen elfér.

Az ultrahangos képalkotás teljesen biztonságos mind az anyára, mind a magzatra nézve.

5D Babamozi felvétel közben
felvételt készítette: "Babamozi Tina"

Szegi Medical Center