Babamozi

Főoldal / Diagnosztika / Babamozi

Mi az 5D babamozi?

A babamozi a születendő gyermekkel való igazi találkozás élményét nyújtja.

Születés után és előtt

A hagyományos kétdimenziós vizsgálatokkal szemben az 5D képalkotásnak köszönhetően térben, mozgásban és realisztikus színvilágban látható a magzat. A készülék rendkívül gyors számítógépes háttérmunkájának köszönhetően mozgás közben is el tudja végezni a fotorealisztikus képalkotást, így élethű, részletgazdag „moziélményt” nyújt.

A babamozi során valós időben követhetjük a magzat mozgását, térhatásban csodálhatjuk meg a születendő kisbaba arcvonásait, mimikáját és testrészeit, biztonsággal megtudhatjuk a baba nemét és szonográfus szakemberünk könnyedén megbecsülheti a baba súlyát is.

A babamozi elsősorban a magzat méhen belüli megismerésének élményéről szól, nem minősül diagnosztikai vizsgálatnak és nem helyettesíti a kötelező terhességi ultrahang vizsgálatot.


A babamozizás menete

A babamozira a 22-34. terhességi hét közötti periódus a legideálisabb időszak, mert ilyenkor már elég nagy és fejlett a baba, van elegendő magzatvíz, és a hasfal sem túl vastag.

A Szegi Medical Centerben a babamozi szolgáltatást képzett, gyakorlott szonográfus szakember végzi, időtartama 30 perc. A vizsgálatról színes fotót készítünk, a felvételeket pedig pendive -on vagy CD-n is kérhetik.

A babamozira a kismamát családtagok is elkísérhetik, a helyiségben akár plusz három fő is kényelmesen elfér.

Az ultrahangos képalkotás teljesen biztonságos mind az anyára, mind a magzatra nézve.

5D Babamozi felvétel közben
felvételt készítette: "Babamozi Tina"

Szonográfusunk: Vavros Tina

Felhívás!

Kedves Látogató!

Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

 • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
  • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
  • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
  • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
  • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
 • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
 • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
 • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
 • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

 

X
Kapcsolatfelvétel

Időpontfoglalás

Kezelésre, Vizsgálatra, Konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével is foglalhat időpontot.


Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

X
IDŐPONTFOGLALÁS

Szegi Medical Center