Kategória: Egészséges életmód

Főoldal / Egészséges életmód
Alkatok és tévhitek
Bejegyzés

Tévhitek és érdekességek a testalkatokról

Alapvetően 5 női és 3 férfi testalkatot különböztetünk meg. Bizonyára ismerik a hölgyek alaktípusait jelölő oszlop, tölcsér, homokóra, alma, körte elnevezéseket, illetve a téglalap, háromszög és ovális besorolásokat, amelyeknek segítségével az urak testalkatát különböztetjük meg. Viszont talán kevesebben ismernek bizonyos tényeket, amelyek sokat segíthetnek az önelfogadásban és a harmonikus öltözködési szokások kialakításában. Nem minden homokóra...

Otthoni szépségtrükkök, amik több galibát okoznak, mint jót
Bejegyzés

Otthoni szépségtrükkök, amik több galibát okoznak, mint jót

Az internet az információk kifogyhatatlan tárháza, bármilyen témáról is legyen szó. Ez a szépségápolásra különösképp vonatkozik: még mindig nagyon felkapottak az otthoni, „csináld magad” típusú szépségápolási módszerek, trükkök. Vigyáznunk kell azonban ezekkel a módszerekkel, mivel zömükkel könnyen kárt okozhatunk magunkban. Ha ezek közül eddig bármelyiket használta, jobb, ha felhagy vele!

A bőrtisztulásról röviden, avagy az új pattanások jelenthetik a bőr javulását is
Bejegyzés

A bőrtisztulásról röviden, avagy az új pattanások jelenthetik a bőr javulását is

Az akné és pattanások sok ember örök ellenségei. Akinek ilyen problémái vannak, bizonyára több pattanás elleni terméket kipróbált már. Ilyenkor nagy reményeket fűzünk az adott termékhez, de van, hogy tiszta bőr helyett csak még több pattanást találunk a tükörbe nézve.

Valóban a nevetés a legjobb orvosság?
Bejegyzés

Valóban a nevetés a legjobb orvosság?

Sokan hallottuk már, miszerint a nevetés a legjobb orvosság. Na, persze nem a szó szoros értelmében, hiszen nemigen hallottunk még olyan esetről amikor valaki a nevetés miatt gyógyult ki egy hosszú betegségből.

Kétfajta zsírbontó eljárás összehasonlítása
Bejegyzés

Mi az ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) és a Cooltech Define zsírfagyasztás hatása?

A fogyás nem egyszerű dolog, hiszen rengeteg dologra kell figyelnünk ahhoz, hogy biztonságosan érjünk el eredményeket. Gyakran a legnagyobb erőfeszítéseink ellenére sem sikerül lefogynunk bizonyos területekről, ami frusztráló lehet. Erre kínálunk megoldást klinikánkon zsírbontó, zsírfagyasztó és feszesítő kezeléseinkkel.

Pattanásos kép
Bejegyzés

Gomba is okozhat pattanásokat? Így ismerjük fel és szabaduljunk meg tőle:

Gomba is okozhat pattanásokat? Természetesen nem az ehető gombáról van szó, hanem arról, ami bőrünkön él. Bőrünkön megannyi mikroorganizmus él, ami többek között segít annak megfelelő működésében. Azonban a jóból is megárt a sok; általában, ha valami túlzottan elszaporodik bőrünkön, az problémákhoz vezethet. Ilyen például a bőrünkön alapól megtalálható Malassezia folliculitis nevezetű gomba.

  • 1
  • 2

Szegi Medical Center