A tartós zsírbontás és feszesítés titka

Főoldal / A tartós zsírbontás és feszesítés titka
Zsírbontó kezelésünk látványos eredményt nyújt a legmakacsabb zsírpárnák esetében is.

Klinikánk egyedülálló gépállományának köszönhetően lehetőségünk van kezeléseink kombinált alkalmazására is. A kezelésekről részletesen a bővebben gombra kattintva olvashat.

Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő kezelés kiválasztásában, vagy szeretne személyre szabott kombinált-kezelés csomagot igénybe venni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba telefonon, vagy üzenetben. A látványos eredmény garantált!

Jöjjön el egy kötöttségek nélküli, ingyenes konzultációra!


Ismerje meg személyre szabható Alakformáló programunkat!

Alakformáló programunkat gondosan személyre szabjuk és közösen összeállítjuk. 5-30%-os kedvezmény vonatkozik a programban foglalt kezelésekre, melyet az ingyenes konzultáción állít össze tanácsadónk. Az alakformáló program főbb összetevői a következők:

Labor vizsgálatok, Endokrinológiai vizsgálat, Dietetikai elemzés és minta étrend összeállítás, Ultrahangos alakformálás, Fagyasztásos alakformálás, Rádiófrekvenciás feszesítés.


Cooltech cryolipolysis – zsírfagyasztás

A CoolTech cryolipolysis a legkorszerűbb és leghatékonyabb műtét nélküli zsírbontó eljárás, amely kontrollált hűtési folyamat és vákuum alkalmazásával valósítja meg az igazán látványos eredménnyel járó, biztonságos alakformálást.


Ultraspeed zsírbontó feszesítő kezelés

Először az ultrahangos, majd a rádiófrekvenciás modullal fejtünk ki hatást a kiválasztott területen. A kezelőfejek mérete és a zsírbontás- feszesítés ideje és ereje egyedileg szabályozható, a személyre szabott maximális hatás érdekében.


Itt igényelheti ismertetőnket Alakformáló programunkról!

Feliratkozással járó előnyök:

  • Küldünk egy részletes ismertetőt az alakformáló kezelések előnyeiről és hátrányairól
  • Egyedi kedvezmények alakformáló kezeléseinkre
  • Személyes konzultáció ingyen, kötöttségek nélkül*Bármikor leiratkozhat, az viszont az az egyedi kedvezmény elvesztésével jár

Visszahívást kérése

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

(+36-1) 416-9994

Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

X

Szegi Medical Center