A tartós zsírbontás és feszesítés titka

Főoldal / A tartós zsírbontás és feszesítés titka
Zsírbontó kezelésünk látványos eredményt nyújt a legmakacsabb zsírpárnák esetében is.

Klinikánk egyedülálló gépállományának köszönhetően lehetőségünk van kezeléseink kombinált alkalmazására is. A kezelésekről részletesen a bővebben gombra kattintva olvashat.

Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő kezelés kiválasztásában, vagy szeretne személyre szabott kombinált-kezelés csomagot igénybe venni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba telefonon, vagy üzenetben. A látványos eredmény garantált!

Hasi-, úszógumi-, toka-, és egyéb zsírpárnák helyi eltüntetése. Többféle megoldást is kínálunk a zavaró zsírpárnák eltüntetésére.

Helyi zsírbontás bővebben.

Ha fogyókúra előtt áll, érdemes dietetikussal konzultálnia, úgyszintén ha sportos életmódjához – megfelelő energiabevitel, ill. speciális étrend kialakításához – igazodóan kérne tanácsot.

Dietetika bővebben.

Vizsgálati csomagunk segítségével az általános egészségügyi állapot felmérését szolgáló laborvizsgálatokon túl, az elhízás okaira is fény derülhet. A túlsúly hátterében inzulinrezisztencia, pajzsmirigy-alulműködés, leptinrezisztencia is állhat.

Elhízást Kivizsgáló szűrőcsomag részletes árai.

A CoolTech cryolipolysis a legkorszerűbb és leghatékonyabb műtét nélküli zsírbontó eljárás, amely kontrollált hűtési folyamat és vákuum alkalmazásával valósítja meg az igazán látványos eredménnyel járó, biztonságos alakformálást.

Cooltech Zsírfagyasztás bővebben.

Először az ultrahangos, majd a rádiófrekvenciás modullal fejtünk ki hatást a kiválasztott területen. A kezelőfejek mérete és a zsírbontás- feszesítés ideje és ereje egyedileg szabályozható, a személyre szabott maximális hatás érdekében.

UltraSpeed Zsírbontás, Feszesítés bővebben.

Alakformáló programunkat gondosan személyre szabjuk és közösen összeállítjuk. 5-30%-os kedvezmény vonatkozik a programban foglalt kezelésekre, melyet az ingyenes konzultáción állít össze tanácsadónk. Az alakformáló program főbb összetevői a következők:
Labor vizsgálatok, Endokrinológiai vizsgálat, Dietetikai elemzés és minta étrend összeállítás, Ultrahangos alakformálás, Fagyasztásos alakformálás, Rádiófrekvenciás feszesítés.

Ismertető alakformáló programunkról.


Itt igényelheti ismertetőnket Alakformáló programunkról!

Feliratkozással járó előnyök:

  • Küldünk egy részletes ismertetőt az alakformáló kezelések előnyeiről és hátrányairól
  • Egyedi kedvezmények alakformáló kezeléseinkre
  • Személyes konzultáció ingyen, kötöttségek nélkül*Bármikor leiratkozhat, az viszont az az egyedi kedvezmény elvesztésével jár

Visszahívást kérése

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

(+36-1) 416-9994

Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

X

Szegi Medical Center