A tartós zsírbontás és feszesítés titka

Főoldal / A tartós zsírbontás és feszesítés titka
Zsírbontó kezelésünk látványos eredményt nyújt a legmakacsabb zsírpárnák esetében is.

Próbálja ki Magyarországon egyedülálló, triplán kombinált helyi zsírbontó-feszesítő kezelésünket, mellyel tartósan megszabadulhat a nemkívánatos zsírsejtektől, és bőre is feszesebb lesz.

Természetesen kezeléseink külön-külön is igénybe vehetőek.

Foglaljon időpontot egy ingyenes konzultációra, hogy segíthessünk!

Hasi-, úszógumi-, toka-, és egyéb zsírpárnák helyi eltüntetése. Többféle megoldást is kínálunk a zavaró zsírpárnák eltüntetésére.

Helyi zsírbontás bővebben.

Ha fogyókúra előtt áll, érdemes dietetikussal konzultálnia, úgyszintén ha sportos életmódjához – megfelelő energiabevitel, ill. speciális étrend kialakításához – igazodóan kérne tanácsot.

Dietetika bővebben.

Vizsgálati csomagunk segítségével az általános egészségügyi állapot felmérését szolgáló laborvizsgálatokon túl, az elhízás okaira is fény derülhet. A túlsúly hátterében inzulinrezisztencia, pajzsmirigy-alulműködés, leptinrezisztencia is állhat.

Elhízást Kivizsgáló szűrőcsomag részletes árai.

A CoolTech cryolipolysis a legkorszerűbb és leghatékonyabb műtét nélküli zsírbontó eljárás, amely kontrollált hűtési folyamat és vákuum alkalmazásával valósítja meg az igazán látványos eredménnyel járó, biztonságos alakformálást.

Cooltech Zsírfagyasztás bővebben.

Először az ultrahangos, majd a rádiófrekvenciás modullal fejtünk ki hatást a kiválasztott területen. A kezelőfejek mérete és a zsírbontás- feszesítés ideje és ereje egyedileg szabályozható, a személyre szabott maximális hatás érdekében.

UltraSpeed Zsírbontás, Feszesítés bővebben.

Alakformáló programunkat gondosan személyre szabjuk és közösen összeállítjuk. 5-30%-os kedvezmény vonatkozik a programban foglalt kezelésekre, melyet az ingyenes konzultáción állít össze tanácsadónk. Az alakformáló program főbb összetevői a következők:
Labor vizsgálatok, Endokrinológiai vizsgálat, Dietetikai elemzés és minta étrend összeállítás, Ultrahangos alakformálás, Fagyasztásos alakformálás, Rádiófrekvenciás feszesítés.

Ismertető alakformáló programunkról.


Alakformáló bérletek

3 alkalmas kombinált zsírbontás (bármely területre) + rutin vérvétel

299.900Ft

*Részletfizetés lehetséges, részletekről érdeklődjön a konzultáción!

6 alkalmas rádiófrekvenciás feszesítés - combok+fenék

269.900Ft

Próbálja ki 29.900Ft-ért! A próba alkalom egy teljes értékű kezelésnek felel meg.

*Részletfizetés lehetséges, részletekről érdeklődjön a konzultáción!


Itt igényelheti ismertetőnket Alakformáló programunkról!

Feliratkozással járó előnyök:

 • Küldünk egy részletes ismertetőt az alakformáló kezelések előnyeiről és hátrányairól
 • Egyedi kedvezmények alakformáló kezeléseinkre
 • Személyes konzultáció ingyen, kötöttségek nélkül*Bármikor leiratkozhat, az viszont az az egyedi kedvezmény elvesztésével jár

Felhívás!

Kedves Látogató!

Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

 • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
  • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
  • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
  • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
  • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
 • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
 • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
 • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
 • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

 

X
COVID-19
Kapcsolatfelvétel

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

(+36-1) 416-9994
(+36-70)602-7060
[email protected]

Foglaljon időpontot, illetve tegye fel kérdéseit szolgáltatásainkkal kapcsolatban fenti elérhetőségeink bármelyikén, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és visszahívjuk.
Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

Felhívás! Az Önök, munkatársaink és klinikánk védelme érdekében megkérünk mindenkit ha köhög, lázas, beteg azt jelezze felénk és akkor keresünk egy másik megfelelő időpontot. Sajnos ha betegen jelenik meg nem áll módunkban elvégezni a kezelést vagy a vizsgálatot. Amennyiben külföldről érkezett, akkor két hetes csúsztatással tudunk időpontot adni, a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel. Továbbá szeretnénk megkérni, hogy kísérő nélkül érkezzen. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

X

Szegi Medical Center

Kosár tartalma