Helyi Zsírbontás

Hasi Zsír-, Úszógumi-, Toka-, és egyéb zsírpárnák helyi eltüntetése

Többféle megoldást is kínálunk a zavaró zsírpárnák eltüntetésére.

Szolgáltatásaink külön-külön és kombinálva is alkalmazhatóak.

Helyi zsírbontás esetén érdemes először részt venni egy személyes konzultáción. A konzultáció díjmentes! Tanácsadónk felméri az igényeket, és segít megtalálni a leghatékonyabb kezelés kombinációt. Természetesen a kezelések külön-külön is igénybe vehetőek, viszont kombináció esetén költséghatékonyabbak. A konzultáció során tanácsadónk bemutatja kezeléseink működését valamint, hogy egyéni tulajdonságait, életmód vitelét, jelenlegi egészségügyi állapotát figyelembe milyen eredményekre számíthat. Javasoljuk, hogy gondolja át kérdéseit előre, nehogy megválaszolatlanul maradjanak. Ha mégis elfelejtene valamit, utólag is írhat nekünk, vagy hívhat minket nyitvatartási időn belül, szívesen segítünk.


Hogyan működnek zsírbontó kezeléseink?

UltraSpeed Ultrahangos Zsírbontás
UltraSpeed Ultrahangos Zsírbontás

Az Alma Lasers által gyártott UltraSpeed ultrahangos zsírbontó készülékkel a zsírsejteket a kezelés során fellazítjuk, azok térfogatát csökkentjük, így akár már az első kezelés alkalmával látványos eredményt érhetünk el.

Cooltech
CoolTech Zsírfagyasztás

Kombináció esetén a már előzetesen fellazított zsírsejteket immár sokkal nagyobb számban a CoolTech zsírfagyasztó gépünk vákuumos kezelőfejének segítségével befogjuk, és speciálisan kontrollált hűtési folyamat során -8°C-ra hűtjük. Zsírfagyasztó kezelésünk önmagában is látványos eredményt hoz. Testi adottságok és igények függvényében tanácsadónk segít megtalálni a megfelelő kezelést az előzetes konzultáción.

A rádiófrekvenciás (Accent Prime RF) kezelésünkkel pedig a kezelt területen a bőrt feszesebbé sugárzóbbá tesszük, mindeközben a hő hatására a zsírlebontási folyamatokat is gyorsítjuk.

Az elhalt zsírsejtek természetes úton ürülnek ki a szervezetből.


Miben rejlik kombinált kezelésünk egyedülálló hatékonysága?

A zsírsejteket szervezetünk nem reprodukálja. Mindannyian adott számú zsírsejttel születünk és halunk meg. Ezek száma életünk során nem változik, csupán térfogatuk nő vagy csökken, étkezési és életviteli szokásaink függvényében. Kezelésünk pedig véglegesen elpusztítja a makacs zsírsejteket.

Körülbelül 15-20%-kal csökken a zsírtöbblet minden kezelés után, de általában több mint egy kezelés szükséges a kitűzött eredmény eléréséhez.

Ugyanazon a területen végzett beavatkozások megengedett száma egymást követően maximum 3 lehet fél éven belül. Egy területen 3 kezelés után kötelező minimum fél év szünetet tartani, hogy nehogy megterheljük a szervezetet.

A végső eredmény 2-12 héten belül alakul ki, mely idő alatt a nyirokkeringésen keresztül folyamatosan ürülnek az elhalt sejtek.

Egy területen legfeljebb 3 kezelést alkalmazhatunk fél éven belül. Ezt követően minimum fél év szünetre van szükség, hogy nehogy megterheljük a szervezetet.

A végső eredmény 2-12 héten belül alakul ki, mely idő alatt a nyirokkeringésen keresztül folyamatosan ürülnek az elhalt sejtek.

tokakezelés
Tokakezelés eredménye

Árszabás

Első számú szempontunk, hogy pácienseink elérjék a kívánt eredményt, és boldogan távozzanak tőlünk. Különösen népszerű, és leglátványosabb eredményt nyújtó kombinált kezeléseinkre lényeges árengedményeket biztosítunk. Havonta megújuló kedvezményeinket pedig keresse az Akciók menüpont alatt. Hírlevelünk olvasói, minden hónapban első kézből értesülnek, valamit egyéni, személyre szabott ajánlatokkal is kedveskedünk nekik. Részletes árainkat megtalálhatja árlistánkban!


Felkeltettük érdeklődését?

Bizonyára számos kérdés merült még fel Önben, melyeket szívesen megválaszolunk díjmentes konzultációnk során (kötelezettségek nélkül!). Keressen minket elérhetőségeinken, vagy kérjen időpontot most!

Felhívás!

Kedves Látogató!

Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

 • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
  • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
  • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
  • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
  • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
 • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
 • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
 • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
 • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

 

X
COVID-19
Kapcsolatfelvétel

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

(+36-1) 416-9994
(+36-70)602-7060
[email protected]

Foglaljon időpontot, illetve tegye fel kérdéseit szolgáltatásainkkal kapcsolatban fenti elérhetőségeink bármelyikén, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és visszahívjuk.
Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

Felhívás! Az Önök, munkatársaink és klinikánk védelme érdekében megkérünk mindenkit ha köhög, lázas, beteg azt jelezze felénk és akkor keresünk egy másik megfelelő időpontot. Sajnos ha betegen jelenik meg nem áll módunkban elvégezni a kezelést vagy a vizsgálatot. Amennyiben külföldről érkezett, akkor két hetes csúsztatással tudunk időpontot adni, a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel. Továbbá szeretnénk megkérni, hogy kísérő nélkül érkezzen. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

X

Szegi Medical Center