Hüvelyszárazság és visszatérő fertőzések kezelése

Főoldal / Hüvelyszárazság és visszatérő fertőzések kezelése

ugrás a videóra

Hüvelyszárazság és visszatérő fertőzések kezelésének előnyei:

  • Hormonmentes
  • Műtét és lábadozási idő nélkül
  • Fájdalommentes és biztonságos
  • Egyedülálló, precíziós robottechnológia
  • Csak 3 kezelés szükséges
  • Gyors és hatékony

Kinek ajánljuk?

A hüvelyszárazság okozta fájdalmas együttlétek és visszatérő fertőzések rengeteg nő életét keserítik meg. A problémára a legkorszerűbb hormon- és műtét nélküli megoldást az Alma Lasers FemiLift lézerével végzett kezelés jelenti, amely stimulálja a szövetek megújulását, javítja a vérkeringést, növeli a hüvely immunitását, valamint segít a krónikus hüvelyi fertőzések megszüntetésében.

Egészséges állapotban a hüvelyfal nedves a hüvelyváladék vékony rétegének köszönhetően; melyet az ösztrogén hormon segít fenntartani. A menopauza beálltakor ahogy az ösztrogén szint csökken, a hüvelyváladék mennyisége is negatív irányba változik. A hüvelyfal ennek következtében vékonyabbá és kevésbé rugalmassá válik. A hüvelyi atrófiát (sorvadást) és a hüvelyszárazságot a változókoron kívül számos egyéb tényező is okozhatja, de a lézeres eljárás szinte minden esetben hatékony. A hüvelyfal megfiatalítása egyben szűkebb, feszesebb hüvelyt is és az esetleg fennálló stressz inkontinencia problémák javulását is eredményezi.

A kezelés menete

A kezelést nőgyógyász szakorvossal folytatott konzultáció előzi meg, aki felállítja a diagnózist és ellenőrzi a páciens kezelésre való alkalmasságát. Az alapos állapotfelmérés érdekében az általános nőgyógyászati vizsgálatokon és nőgyógyászati ultrahangon felül intim kamerás diagnosztikát is javaslunk, mely során előtte-utána kép készítésére is van lehetőség.

Általában 3 kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. A kezelések között 2-3 hónap szünetet javaslunk tartani.

A kezeléseket lézeres beavatkozásokban jártas, gyakorlott nőgyógyász szakorvosaink végzik az intim wellness területén csúcstechnológiát képviselő Alma Lasers FemiLift készülékkel. A kezelőfejek egyedülálló módon precíziós robottechnológiával vannak felszerelve, így a beállítások mindig optimálisan illeszkednek a páciens problémájának mértékéhez. Az automatikus vezérlés egyben kizárja az esetleges emberi tévedésből fakadó kockázatot a túl- vagy alulkezelést, illetve a hámfelületi sérülésekre. Az eljárás teljesen biztonságos, gyakorlatilag fájdalommentes, időtartama mintegy 30 perc.

A kezelés hatására elindul a kollagénrostok újratermelődése, mely a beavatkozást követő néhány hétben folytatódik, így bár a javulás azonnal érzékelhető, a végleges hatást hosszabb távon tapasztalhatja.

A kezelést a későbbiekben érdemes évi egy alkalommal megismételni az eredmény fenntartása érdekében.

Hogyan működik a lézeres kezelés?

A lézersugarak a hüvelybe helyezett cső alakú eszközön keresztül, ½ mm-nél kisebb sűrűségű rácsszerkezetben mikroszkopikus sérüléseket okozva jutnak be a dermisz alatti kollagén rétegbe. A hőhatás stimulálja a kollagén és elasztin termelődését, aminek eredményeként a hüvelyfal megfiatalodik, vastagabb és rugalmasabb lesz. Az eljárás javítja a hüvely vérkeringését és serkenti az új, egészséges, nagyobb immunitású szövetek képződését.

Teendők a kezelés előtt

Semmilyen előkészületre nincs szükség.

Mire számíthat a kezelés után?

Utókezelésre nincs szükség, a páciens a kezelés után azonnal visszatérhet mindennapi tevékenységeihez.

A kezelést követő első hétben a szexuális élet, az uszoda és a tampon használata nem javasolt.

Visszahívást kérése

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

(+36-1) 416-9994

Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

X

Szegi Medical Center