Inkontinencia kezelése

Főoldal / Inkontinencia kezelése

ugrás a videóra

Stressz inkontinencia kezelésünk előnyei:

  • Műtét és lábadozási idő nélkül
  • Fájdalommentes és biztonságos
  • Egyedülálló, precíziós robottechnológia
  • Általában 3 kezelés elegendő
  • Gyors és hatékony eljárás

Mire ajánljuk?

A stressz inkontinencia hasban uralkodó nyomást hirtelen megterhelő tevékenységek végzésekor jelentkező, akaratlan vizelet visszatartási problémát jelent, mely többek között köhögéskor, tüsszentéskor, tornagyakorlatok végzése közben vagy nevetéskor jelentkezhet. Hüvelyi szülést követően igen gyakori probléma, de az ösztrogénszint csökkenése, műtétek, gyulladások vagy anatómiai rendellenességek miatt is kialakulhat. Oka a gát izomzatának meggyengülése, aminek következtében a hólyag lesüllyed és akadályozza a tökéletes húgycsőzáródást.

Az Alma Lasers FemiLift lézere a legkorszerűbb, műtét nélküli megoldást nyújtja erre a problémára, illetve megelőzésre is ajánljuk. Az eljárás újjáépíti és fokozza a hüvelyfalak kollagénállományát, így a hólyagot megtámasztó kismedencei szalagrendszer megerősödik és az inkontinencia megszűnik. A hüvelyfal megfiatalítása egyben szűkebb, feszesebb hüvelyt is eredményez.

A kezelés menete

A kezelést nőgyógyász szakorvossal folytatott konzultáció előzi meg, aki felállítja a diagnózist és ellenőrzi a páciens kezelésre való alkalmasságát. Az alapos állapotfelmérés érdekében az általános nőgyógyászati vizsgálatokon és nőgyógyászati ultrahangon felül intim kamerás diagnosztikát is javaslunk, mely során előtte-utána kép készítésére is van lehetőség.

Általában 3 kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. A kezelések között 2-3 hónap szünetet javaslunk tartani.

A kezeléseket lézeres beavatkozásokban jártas, gyakorlott nőgyógyász szakorvosaink végzik az intim wellness területén csúcstechnológiát képviselő Alma Lasers FemiLift készülékkel. A kezelőfejek egyedülálló módon precíziós robottechnológiával vannak felszerelve, így a beállítások mindig optimálisan illeszkednek a páciens egyéni adottságaihoz. Az automatikus vezérlés egyben kizárja az esetleges emberi tévedésből fakadó kockázatot a túl- vagy alulkezelést, illetve a hámfelületi sérülésekre. Az eljárás teljesen biztonságos, gyakorlatilag fájdalommentes, időtartama mintegy 30 perc.

A kezelés hatására elindul a kollagénrostok újratermelődése, mely a beavatkozást követő néhány hétben folytatódik, így bár a javulás azonnal érzékelhető, a végleges hatást hosszabb távon tapasztalhatja. A kezelést a későbbiekben érdemes évi egy alkalommal megismételni az eredmény fenntartása érdekében.

Hogyan működik a lézeres kezelés?

A lézersugarak a hüvelybe helyezett cső alakú eszközön keresztül, ½ mm-nél kisebb sűrűségű rácsszerkezetben mikroszkopikus sérüléseket okozva jutnak be a dermisz alatti kollagén rétegbe. A hő hatására összehúzza a már meglévő rostokat így stimulálja a kollagén és elasztin termelődését, aminek következtében a medence szalagrendszere feszesebbé, erősebbé válik. Ezek a szalagot tartják a hólyagalapot ezért megfelelő tónusuk helyreállítása megszünteti az inkontinenciát.

Teendők a kezelés előtt

Semmilyen előkészületre nincs szükség.

Mire számíthat a kezelés után?

Utókezelésre nincs szükség, a páciens a kezelés után azonnal visszatérhet mindennapi tevékenységeihez.

A kezelést követő első hétben a szexuális élet, az uszoda és tampon használata nem javasolt.

Visszahívást kérése

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

(+36-1) 416-9994

Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

X

Szegi Medical Center