Izzadásgátlás

Főoldal / Izzadásgátlás

Az izzadásgátló kezelés előnyei:

 • Túlzott verejtékezés csökkentése műtét, injekciók és gyógyszerek nélkül
 • A jelenleg elérhető legkorszerűbb technológia
 • Fájdalommentes
 • Tartós megoldást nyújt

Hiperhidrózis

A hiperhidrózis túlzott mennyiségű izzadás termelődését jelenti, ami az érintett páciensek életminőségét negatívan befolyásolhatja. Központunkban a legkorszerűbb technológiát alkalmazva, a verejtékmirigyek működésének blokkolásával, 1-4 kezeléssel kínálunk tartós és fájdalommentes megoldást a problémára. Az izzadás élettanilag fontos és természetes folyamat, ezért nem megszüntetjük, csak egészséges szintre csökkentjük a verejtékezést.

A kezelés menete

Először úgynevezett „starch” tesztet végzünk az izzadás mértékének megállapításához, orvosunk ennek alapján állítja fel a kezelési tervet. A kezelés az Alma Laser csúcstechnológiás gépével történik és gyakorlatilag fájdalommentes. A kezeléssorozat 1-4 alkalomból áll és kezelések között általában két hét telik el. A kezelés semmilyen külsérelmi nyommal vagy mellékhatással sem jár, utána azonnal visszatérhet szokásos tevékenységeihez.

Hogyan működik az izzadsággátló kezelés?

Központunkban a jelenleg leghatékonyabbnak és legkíméletesebbnek tartott rádiófrekvenciás kezelést alkalmazzuk innovatív krioterápiával kombinálva, név szerint a Alma Laser ZERO fej és Accent RF kombinációját.

Az Alma Zero a kriotermikus terápia erejét használja a hiperhidrózis kezelésére. A kezelés egy hideg ciklussal kezdődik, ahol a bőrhőmérsékletet fokozatosan + 5 ° C és -5 ° C közé csökkentjük, mely hőmérsékleten a szövet megfagy. Ez az alacsony hőmérséklet elpusztítja a verejtékmirigyeket. A melegítő ciklus alatt a sejtek tovább károsodnak, így tovább csökken a mirigyek izzadság termelésének mértéke.

Teendők a kezelés előtt

Kezeléseink előtt a kezelendő testrészt mindig leborotváljuk és a rajta lévő kozmetikumokat eltávolítjuk.

Javasolt 24 órával kezelés előtt kerülni a dezodor és más kozmetikumok használatát.

Felhívás!

Kedves Látogató!

  Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

  A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

  Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

  • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
   • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
   • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
   • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
   • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
  • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
  • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
  • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
  • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

  Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

  Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

  Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

   

  X
  Kapcsolatfelvétel

   Időpontfoglalás

   Kezelésre, Vizsgálatra, Konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével is foglalhat időpontot.


   Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató


   X
   IDŐPONTFOGLALÁS

   Szegi Medical Center