Izzadásgátlás

Főoldal / Izzadásgátlás

Az izzadásgátló kezelés előnyei:

  • Túlzott verejtékezés csökkentése műtét, injekciók és gyógyszerek nélkül
  • A jelenleg elérhető legkorszerűbb technológia
  • Fájdalommentes
  • Tartós megoldást nyújt

Hiperhidrózis

A hiperhidrózis túlzott mennyiségű izzadás termelődését jelenti, ami az érintett páciensek életminőségét negatívan befolyásolhatja. Központunkban a legkorszerűbb technológiát alkalmazva, a verejtékmirigyek működésének blokkolásával, 1-4 kezeléssel kínálunk tartós és fájdalommentes megoldást a problémára. Az izzadás élettanilag fontos és természetes folyamat, ezért nem megszüntetjük, csak egészséges szintre csökkentjük a verejtékezést.

A kezelés menete

Először úgynevezett „starch” tesztet végzünk az izzadás mértékének megállapításához, orvosunk ennek alapján állítja fel a kezelési tervet. A kezelés az Alma Laser csúcstechnológiás gépével történik és gyakorlatilag fájdalommentes. A kezeléssorozat 1-4 alkalomból áll és kezelések között általában két hét telik el. A kezelés semmilyen külsérelmi nyommal vagy mellékhatással sem jár, utána azonnal visszatérhet szokásos tevékenységeihez.

Hogyan működik az izzadsággátló kezelés?

Központunkban a jelenleg leghatékonyabbnak és legkíméletesebbnek tartott rádiófrekvenciás kezelést alkalmazzuk innovatív krioterápiával kombinálva, név szerint a Alma Laser ZERO fej és Accent RF kombinációját.

Az Alma Zero a kriotermikus terápia erejét használja a hiperhidrózis kezelésére. A kezelés egy hideg ciklussal kezdődik, ahol a bőrhőmérsékletet fokozatosan + 5 ° C és -5 ° C közé csökkentjük, mely hőmérsékleten a szövet megfagy. Ez az alacsony hőmérséklet elpusztítja a verejtékmirigyeket. A melegítő ciklus alatt a sejtek tovább károsodnak, így tovább csökken a mirigyek izzadság termelésének mértéke.

Teendők a kezelés előtt

Kezeléseink előtt a kezelendő testrészt mindig leborotváljuk és a rajta lévő kozmetikumokat eltávolítjuk.

Javasolt 24 órával kezelés előtt kerülni a dezodor és más kozmetikumok használatát.

Szegi Medical Center