Kapcsolat

Főoldal / Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink

Hívja a következő számok egyikét:

(+36-1) 416-9994

(+36-70)602-7060 (erre a számra SMS-t is küldhet)


Helyszín

1052 Budapest, Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 8.00 – 20.00

Szombat*: 10.00 – 18.00

Vasárnap: zárva

*Szakrendelések hétfőtől péntekig


Időpont módosítással, lemondással kapcsolatban hívja recepciónkat telefonon vagy küldjön e-mailt a [email protected] -ra. Köszönjük!

Hírlevél feliratkozáshoz kattintson ide!

Írjon nekünk!


  Felhívás!

  Kedves Látogató!

   Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

   A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

   Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

   • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
    • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
    • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
    • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
    • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
   • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
   • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
   • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
   • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

   Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

   Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

   Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

    

   X
   Kapcsolatfelvétel

    Időpontfoglalás

    Kezelésre, Vizsgálatra, Konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével is foglalhat időpontot.


    Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató


    X
    IDŐPONTFOGLALÁS