Helló nyár, viszlát narancsbőr!

Akár 25 százalék kedvezménnyel!

Idén nyáron még a narancsbőr sem akadályozhat meg abban, hogy a legjobb formádat mutasd mások felé! Ugorj egy fejest a Szegi Medical nyárindító akcióiba és szabadulj meg a cellulittól! Hogyan? Jelentkezz ingyenes konzultációra és segítünk!

Készítsd fel magad a bikiniszezonra!

A bikiniszezon beköszöntével sajnos reflektorfénybe kerül a narancsbőr is, ami sokak számára okoz komoly fejtörést. Narancsbőr elleni kezeléseinknek köszönhetően azonban könnyen búcsút inthetsz a nem kívánatos cellulitnak – ráadásul most sokkal kedvezőbb áron! Jelentkezz ingyenes konzultációra, és tudd meg, hogyan!

Áraink

Has + Oldalak


3 alkalmas kombinált kezelés esetén


Kezelésenként 101.900 Ft helyett
most csak 86.615 Ft


Combok + Fenék


6 alkalmas kombinált kezelés esetén

Kezelésenként 118.800 Ft helyett 

most csak 91.650 Ft,

AJÁNDÉK 1 ALKALOM ALMA NIR FESZESÍTÉS, 79.900 Ft értékben!

Fenék + Combok + Has + Oldalak

 

3 alkalmas kombinált kezelés esetén


Kezelésenként 220.700 Ft helyett 

most csak 165.525 Ft


BIZTOS EREDMÉNY MÁR PÁR KEZELÉS UTÁN!

Kezelésünk narancsbőr elleni hatása a rádiófrekvenciás és kavitációs technológiában rejlik, melyek a bőr és zsírszövetbe hatolnak. Az ultrahang serkenti a zsírszövet anyagcseréjét, valamint csökkenti a zsírsejtek méretét. A rádiófrekvenciás hullámok pedig kifejtik bőrfeszesítő hatásúak. A hullámok felmelegítik a felszín alatti szöveteket, melynek hatására a kollagénrostok összehúzódnak feszességet kölcsönözve az adott testrésznek. Emellett stimulálja a kollagéntermelést a simább, rugalmasabb bőrért.

Akik segítenek abban, hogy a legjobb önmagad légy

Kedvesek, elhivatottak és mindenre készek. Munkájukat óriási lelkesedéssel és profizmussal végzik, hogy egy olyan testet láss viszont a tükörben, amire igazán büszke lehetsz.

Baska Barbara
Blazsovszky Andrea
Szilágyi Daniella 
Varga Adrienn

Gyakran ismételt kérdések

 • Vannak mellékhatásai, veszélyei a kezelésnek?
  Az eddig elvégzett kezeléseink alapján bátran állíthatjuk, hogy beavatkozásaink maximálisan biztonságosak és mellékhatástól mentesek, valamint nincs lábadozási idő sem.
 • Mennyire fájdalmas a kezelés?
  Kezeléseink nem járnak fájdalommal és nem jelentenek kockázatot az egészségre.
 • Mennyi ideig tart egy kezelés?
  A kezelés időtartama testi adottságoktól, valamint a kezelt terület méretétől is függ, de megközelítőleg 60-240 percig tart egy beavatkozás. 
 • Hány kezelés szükséges a látványos eredményhez?
  Akár már 1 alkalom is látható változást eredményezhet, viszont általában 3-6 kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez.

Ne hagyd, hogy a cellulit győzzön!

Mondj igent a megoldásra!

Itt a jó idő, ami előcsalogatja a szekrény mélyéről a lenge és a rövid ruhákat, mi pedig kétségbeesve kapunk a fejünkhöz, amikor észrevesszük, hogy combunkon és fenekünkön még mindig ott virít a narancsbőr.

Mi olyan megoldást kínálunk a narancsbőr ellen, ami életkortól, testalkattól és genetikától függetlenül is mindenki számára hatásos.


Olyannyira, hogy pácienseink jelentős többsége már 3 kezelés után elérik a kívánt eredményt. Kezeléseink hatása a rádiófrekvenciás és kavitációs technológiában rejlik, melyek a bőr- és a zsírszövetbe hatolnak.


Az ultrahang serkenti a zsírszövet anyagcseréjét, valamint csökkenti a zsírsejtek méretét, a rádiófrekvenciás hullámok pedig bőrfeszesítő hatásukkal segítik a végeredményt.


Az eredmény simább, feszesebb, rugalmasabb bőr!

Jelentkezz ingyenes konzultációnkra, és hódítsd meg az idei nyarat narancsbőr nélkül!

Szegi Medical Center | Budapest © 2021

Szegi Medical Center