Botox kezelés

Főoldal / Plasztikai sebészet / Botox kezelés

A fiatalos megjelenés titkát keresed?

Jó helyen jársz!

Állítsd meg az idő múlását!

Talán nincs is olyan ember, aki ne játszadozott volna el a gondolattal, mi lenne, ha visszafordíthatná az idő vaskerekét. Ez ma már nemcsak Hollywood hírességeinek a kiváltsága, hanem a Tiéd is!
Jelentkezz botox kezelésünkre és élvezd a kortalansággal járó magabiztosságot!

Az évek előrehaladtával óriási változáson megy keresztül a bőröd: a kollagéntermelés csökkenésével veszít rugalmasságából, az arc intenzív mimikájának következtében pedig töredezésnek indul, ami a ráncok kialakulásához vezet. A folyamatot még inkább felgyorsítja a túlzásba vitt napozás és szoláriumozás, de a stresszes életmód, valamint az életkörülményekben bekövetkezett hirtelen változások ugyancsak a nem kívánt barázdák megjelenésének kedveznek.

DE TUDNOD KELL, HOGY VAN MEGOLDÁS!

Így faraghatsz le éveket a korodból! Avagy minden, amit a botox kezelésről tudnod kell!

A botox egy olyan fehérje, melyet injekcióval juttatnak a bőr alá, azokhoz az izmokhoz, melyek a mimikai ráncokért felelnek. Az idegvégződést elérve, a botox meggátolja az ingerület-átvitelt az izmok és az idegek között, ellehetetlenítve a ráncképzést okozó izmokat. Az eredmény sima és feszes bőr!
A kezelés mindössze 15-20 percet vesz igénybe, melyet egy konzultáció előz meg. Ennek során szakorvosunk megvizsgálja a kezelni kívánt területet és felméri, milyen mennyiségű hatóanyagot igényel az eljárás. A tudnivalók egyeztetését követően kezdetét veszi a kezelés, melynek hatása az injekció utáni 2-5 napban jelentkezik és megközelítőleg 3-6 hónapon át tart. Fontos, hogy a páciens az eljárást követő 1-2 napban kerülje a napozást, a melegfürdőt és a szaunát.

Gyakran kezelt régiók

Beesett arc

Az idő múlásával az arc beesik, megereszkedik, de a dermális töltőanyagok segítségével a folyamat visszafordítható.

A periorális vonalak

A periorális vonalak az ajkak körül húzódnak, melyek a szájtól az állig futnak. Kialakulásuk a kollagén és az elasztin termelődésének csökkenésével magyarázható.

Homlok ráncok

A homlokon megjelenő ráncok eltüntetésére használt töltőanyagok segítségével hatékonyan fel lehet venni ellenük a harcot.

Marionette vonalak

Szájtól állig futó redők, melyek töltőanyagok használatával szintén mérsékelhetőek.

Szarkalábak

Ugyancsak könnyen búcsút inthetünk a szem körüli ráncoknak a dermetális töltőanyagok révén.

Glabelláris vonalak

Más néven mérgesráncok, azaz a szemöldökök között megjelenő barázdák ellen szintén hatékony megoldásnak bizonyulnak az öregedésgátló injekciók.

Személyre szabott megoldások neked

A Szegi Medical Centerben kiemelkedő szakmai tudással és nagy tapasztalattal rendelkező orvosok állnak a rendelkezésedre, akik nagy hangsúlyt helyeznek a minőségi hatóanyagok kiválasztására. Botox kezeléseinknél a Vistabelt hatóanyagot alkalmazzuk, amely bizonyítottan a legbiztonságosabb és legeredményesebb alternatíva a szépségiparban.

Nálunk tényleg te vagy az első, amit mi sem bizonyít jobban egyéni konzultációnknál, amely során felmérjük szükségleteidet és azok ismeretében tanácsokkal látunk el téged. Igény esetén kiegészítő jellegű kezeléseket javasolunk neked, hogy olyan külsőd legyen, amire mindig is vágytál.

Árazás egységenként

Vistabel Botulinum toxin (botox), 1 egység ára:

1.800FtKosárba teszem

Így juthatsz kedvezményes áron botox kezeléshez!

A botox csak pár óráig tárolható és szavatossági ideje után már semmilyen formában sem hasznosítható. Éppen ezért „botoxmentő akcióba” kezdtünk: igény esetén egyszerre több pácienst kezelünk ugyanazon ampullával a töltőanyag gyorsabb és ezáltal környezetbarátabb felhasználása érdekében.

Ezzel a módszerrel nemcsak, hogy minimalizáljuk a kidobott anyagmennyiséget, de neked is kedvezünk: a teljes ampulla ára helyett, csak a beadott botoxegységet kell megfizetned, így alacsonyabb áron kaphatod meg azt a külsőt, amire mindig is vágytál!

1.500Ft/egység

Ha úgy döntöttél, hogy belevágsz, jelentkezz! A regisztrációd feldolgozását követően várólistára kerülsz, majd a jelentkezési sorrend alapján megkeresünk időpont egyeztetés céljából.

JELENTKEZZ MOST, ÉS RAGYOGJ MINDEN NAP!

Szegi Medical Center