Silhouette Soft kezelés – arcemelés

Főoldal / Plasztikai sebészet / Silhouette Soft kezelés – arcemelés

Idősebb korban az arcbőr elveszíti feszességét, kontúrja megereszkedésnek indul. Ez a kollagén mennyiségének csökkenésével van összefüggésben. A kezelés hatása 10-18 hónapon keresztül tart.

A szál összetevői természetesek és teljes mértékben felszívódóak.

A Silhouette Soft az arc különböző területein alkalmazható, mint például az állvonal, az arc középső része, a szemöldök, a nyak és az arckontúr. Minden bőrtípus esetében alkalmazható!

Az eredmény azonnali és természetes hatást kelt.

Hogyan zajlik a Silhouette Soft kezelés?

A lifting hatás azonnal, a szálnak a bőrbe történő behelyezésekor, a szövetek enyhe összenyomásával jön létre, ami ennek hatására megemeli a bőrt. A szál behelyezésekor az orvos enyhe nyomást fejt ki a kezelt területre, ezáltal a bőr felületét formálja meg, szemmel láthatóan simábbá téve azt.

A regeneráló hatás fokozatos: a Poly L-tejsav (PLLA), ami a Silhouette Soft fő alkotó eleme, ismertebb nevén polimer, amelyet régóta használnak számos orvosi és gyógyszeripari eszközben, így sebészi fonalaknál, csonttörések ellátásakor használt ortopédiai csapoknál, csavaroknál és szegek esetében, mivel ez az anyag különösen szövetbarát és teljesen felszívódik.

A Silhouette Soft kezelés után mi várható?

A Silhouette Soft kezelés után arca kisimult lesz.

A kezelést követő 2-4 napig kisebb bevérzések, duzzanat előfordulhat.

A kezelés után 1-2 napig hűtőzselé használata ajánlott.

További 2 hétben érdemes kerülni a szoláriumot, az extrém hideget és meleget, az erős rágást, az arcot megerőltető mozgást, valamint a kozmetikai eljárásokat.

A területet 48 órán át fogdosni, nyomogatni, masszírozni tilos.

A kezelés nem javasolt terhesség és szoptatás idején, vagy ha a kezelt területen bőrbetegség van jelen!

A kezelés nem javasolt mély ráncokkal teli bőrre, sem további öregedési jelek jelentkezésekor- lógó szemhéjak, táskás szemek!

Visszahívást kérése

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

(+36-1) 416-9994

Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

X

Szegi Medical Center