Dr. Kriston Renáta

Esztétikai bőrgyógyász, Lézer specialista
  • 1997-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd a miskolci Semmelweis Kórház Bőrgyógyászatán helyezkedtem el.
  • A kitűnő szakemberek által vezetett, nagy forgalmú osztály jó alapokat adott további szakmai fejlődésemhez.
  • 2005-ben tettem le a szakvizsgámat bőrgyógyászatból és 2006. óta magánbőrgyógyászként praktizálok.
  • 2008-2013 között a nagy múltú Istenhegyi Klinika bőrgyógyásza voltam, majd 2014. óta a Mens Mentis Egészségközpontban dolgozom, ahol lehetőségem van – a társszakmákkal való szoros együttműködés eredményeként- szakmám igazi sokszínűségének megélésére.
  • 2018-tól a Szegi Medical Center Lézerközpontban is dolgozom, ahol számos esztétikai és szépészeti lézeres, ultrahangos, rádiófrekvenciás kezelés mellett esztétikai botox, hyaluronsavas feltöltésekre, thread liftingre és silhouette soft technikára is van lehetőség.

Munkám során lehetőségem nyílt arra, hogy az esztétikai bőrgyógyászat alapjait is elsajátíthassam. Vallom azt, hogy esztétikai bőrgyógyászatot jól csak megfelelő klasszikus bőrgyógyászati alapok birtokában lehet végezni.

Igazi kiteljesedést hozott a szakmámban az, amikor lehetőségem nyílt e két, egymástól elkülönülő, de mégis szorosan egybefonódó terület együttes gyakorlására.

Napról-napra bővül az a tudástár, ami ezt a két területet jellemzi: új kutatási eredmények, módszerek, beavatkozási lehetőségek látnak napvilágot. Igazi kihívásnak tekintem, hogy lépést tartva a klasszikus és esztétikai bőrgyógyászat új kutatási eredményeivel a hazai szakmai rendezvényeken túl külföldi kongresszusokon is részt vegyek. Mindig nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a világtrendekkel lépést tartva elsajátítsam és alkalmazzam az itt megismert eljárásokat, kezelési módszereket.

Napjainkban egyre nagyobb gondot fordítunk egészségünk védelmére, a betegségek megelőzésére. Az egészség értékké vált: ahhoz, hogy a magánéletben és a munkahelyünkön is sikeresek legyünk, elengedhetetlen feltétel a testi-lelki jólét és a harmonikus megjelenés. Én is ezt a holisztikus szemléletet tekintem hitvallásomnak munkám során és ennek elérésében igyekszem a leghatékonyabb eljárásokkal segíteni pácienseimnek.

Szegi Medical Center

Visszahívás kérése

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Klinikánk Augusztus 12-20-ig fejlesztések miatt zárva tart!

(+36-70)602-7060


Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

X