Safe Laser kezelés

Főoldal / Safe Laser kezelés

Mi a Safe Laser?

A Safe Laser egy orvosi lágylézer készülék, mely klinikailag elismerten a hatékony gyógyítás új eszköze mind otthoni és orvosi használatra. Egyedi technológiájának köszönhetően jelentősen kibővült a lézereket felhasználók köre, mert az optikai elrendezés lehetővé teszi, hogy viszonylag nagy teljesítményű (30mW-500mW) lézereket is biztonságosan, szemre veszélytelenül lehessen használni. A Safe Laser fejlesztéseiben szorosan együttműködnek a különböző orvosi szakterületek kiemelkedő szakemberei, amely ezáltal biztosítja mind műszakilag, mind orvosilag, hogy a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, hatékony és biztonságos berendezéseket hozzanak létre.


A lézerfény hatásai

 • Gyorsítja illetve beindítja a szervezet gyógyulási folyamatait (biostimuláció)
 • Fájdalomcsillapító hatás
 • Gyulladás és duzzanat csökkentő hatás
 • Vér- és nyirokkeringés javító hatás
 • Serkenti a sérült idegek regenerációját

Milyen betegségek kezelhetőek a Safe Laser-rel?

 • Mozgásszervi betegségek - Fájdalomcsillapítás, ízületi-, izom-, ínhüvely-gyulladások, reumatikus fájdalmak, porckopás.
 • Fogászati problémák - Fogfájás, fájó íny, gyulladás, fogínysorvadás, szájnyálkahártya sérülések, fogszabályozásnál fájdalomcsillapítás, lerövidíti a fogszabályozás idejét.
 • Fülpanaszok - Gyulladás, fájdalom, viszketés, fülzúgás, halláscsökkenés.
 • Légúti gyulladások - Tüneteit enyhíti ill. megszünteti, arcüreggyulladás.
 • Sportsérülések - Izomhúzódás, szakadás, zúzódások, csonttörés, izom és ínszalag sérülések.
 • Bőr problémák - Hámsérülések, horzsolások, vágások, operáció utáni sebek, felfekvés, herpesz.
 • Kozmetikai problémák - Pattanások, gyulladások, ráncok.
 • Cukorbetegség - Fekélyes sebek gyógyulását elősegíti.

Miért olyan sokoldalú a Safe Laser alkalmazhatósága?

A Safe Laser sokoldalú felhasználhatóságának oka, hogy a betegségek, sérülések esetén a sejtekben működési zavarok lépnek fel. Kezelés során a Safe Laser fénye gerjeszti a sejtek fényérzékeny molekuláit, ezáltal javítja a sejtlégzést és a sejtek energia termelését. A sejtek hatékonyabb működésével gyorsabb lesz a regenerációs folyamat, valamint a betegségek, sérülések gyógyulási ideje lerövidül.


A kezelés menete

A kezelést szakorvosi konzultáció előzi meg, mely során orvos ellenőrzi a kezelésre való alkalmasságát, tervet állít fel és ellátja minden szükséges instrukcióval, a Safe Laser alkalmazását illetően. A kezeléseket akár Ön is elvégezheti otthon, vagy elvégezhető kezelőink által, melyre előzetes időpont egyeztetéssel lehetőség van klinikánkon

Arc kezelésének lépései


Safe Laser készülékek típusai

Safe Laser 1800 Infra

A Safe Laser 1800 infravörös 1800mW szórt sugárzású 808nm-es fénye mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké, hatása akár 10 cm mélyen is érvényesül.

Így hatékonyan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását.

Az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálásra is alkalmas, nagyobb dózis alkalmazása esetén.

Fogászati kezelések, műtétek után elősegíti a hatékonyabb gyógyulást. Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat.

Safe Laser 500 Infra

A Safe Laser 500 Infra hasonló tulajdonságokkal rendelkezik mint a fentebb említett Safe Laser 1800. 500mW-os szórt sugárzású Infravörös 808nm-es fénye akár 8 cm mélységben fejti ki hatását.

Szintén hatékonyan használható Mozgásszervi betegségek, fogászati kezelések esetén fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően, valamint gyorsítja az izmoknak, inaknak ízületeknek a gyógyulását.

Nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és porcok regenerálására is alkalmas.

Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat.

Safe Laser 150

A Safe Laser 150 készülék hatása a bőrfelszínhez közeli kb. 3-4 cm mélységig fejti ki hatását. A felszínhez közeli elváltozások, gyulladások, fájdalmak gyógyításában hatékony.

150mW-os folytonos szórt sugárzású, 660nm-es piros fényű lágy-lézer készülék, számos kiegészítővel rendelkezik, így több fajta kezelést tesz lehetővé:

 • Bőrfelületre helyezve általános lézerként használható
 • Orrkezelővel orrnyílás bevilágítására is alkalmas (tartozék)
 • Száloptikával a fül és a száj kezelhető hatékonyan (külön rendelhető)
 • Kozmetikai kezelővel a speciális krémeket lehet hatékonyan a bőrbe juttatni (külön rendelhető)
Felhívás!

Cégünknél eddig is a pácienseink maximális védelme és kiszolgálása volt az elsődleges szempont, amely most még nagyobb jelentőséggel bír!

A Szegi Medical Center nagyon szigorú belső működési protokollt dolgozott ki a járvány megelőzésének érdekében. Ez magába foglalja a szolgáltató egység folyamatos, intenzív fertőtlenítését, az orvosok és a munkavállalók egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, illetve a páciensek védelmére kialakított protokollok kidolgozását és betartatását.

Cégünk csatlakozik a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló hazai és nemzetközi erőfeszítésekhez, amelyekben fontos az Önök részvétele is, ezért a Cégünk tulajdonosi és vezetői köre az alábbi intézkedéseket hozta:

 • A szakrendelésekre és szépészeti kezelésekre csak az alábbi feltételek mellett lehet bejelentkezni:
  • bejelentkezést követően recepciósaink mindenkit visszahívnak, és egy többpontos, a jelenlegi járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozására szolgáló kérdőívet fognak kitölteni az Önök együttműködésével,
  • amennyiben a legkisebb kockázat is felmerül, felajánlunk egy későbbi időpontban történő ismételt egyeztetést,
  • ha a kérdőív válaszai alapján az időpont lefoglalható, de a kezelés 2 napot meghaladó időpontban valósul meg, recepciósaink a kezelés előtti napon ismételten telefonálnak és egy pár kérdést ismételten feltesznek,
  • nagyon fontos, hogy akit recepciósaink nem érnek el telefonon és az előzetes szűréseket nem tudják lefolytatni, azt, a többi páciensünk érdekében nem áll módunkban fogadni.
 • Az elfogadott páciensek a klinikára való érkezést követően fertőtlenítési protokollon mennek keresztül, amelyhez nagy tisztelettel kérjük az együttműködésüket. Ez a protokoll kéz-, ruha-, és cipőfertőtlenítésből áll.
 • Meg szeretnénk kérni az érkező pácienseket, hogy maszkban érkezzenek és amíg klinikánkon tartózkodnak azt ne távolítsák el. 
 • A Szegi Medical Centerben egyidőben maximum 5 paciens tartózkodhat, ezért kérnénk a rendelési és kezelési idők pontos betartását illetve, hogy kísérő nélkül jöjjenek. Ha mindenképpen kísérővel szeretnének érkezni, akkor kísérőjének is végig kell csinálnia a meghatározott protokollt.
 • Javasoljuk pácienseinknek, hogy a kezelésekre ne tömegközlekedéssel érkezzenek.

Ezek a protokollok lehet, hogy egy kis kellemetlenséget, nagyobb türelmet igényelnek, de biztonságossá teszik a Szegi Medical Centerben eltöltött időt és az igénybe vett szolgáltatásokat. Az időpontokat nem kell lemondani, a kívánt kezeléseket el lehet végeztetni. 

Köszönjük türelmüket és együttműködésüket,

Szegi Medical Center tulajdonosai és vezetősége

 

X
Felhívás
Kapcsolatfelvétel

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

(+36-1) 416-9994

Ha időpontot szeretne foglalni, vagy bővebb információra van szüksége szolgáltatásainkkal kapcsolatban, hívja recepciónkat a fenti telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és visszahívjuk.

Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

Felhívás! Az Önök, munkatársaink és klinikánk védelme érdekében megkérünk mindenkit ha köhög, lázas, beteg azt jelezze felénk és akkor keresünk egy másik megfelelő időpontot. Sajnos ha betegen jelenik meg nem áll módunkban elvégezni a kezelést vagy a vizsgálatot. Amennyiben külföldről érkezett, akkor két hetes csúsztatással tudunk időpontot adni, a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel. Továbbá szeretnénk megkérni, hogy kísérő nélkül érkezzen. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

X

Szegi Medical Center

Kosár tartalma