Striák kezelése

Főoldal / Striák kezelése

Lézeres Stria kezelésünk előnyei

  • Egyedülálló, kombinált technológia
  • Hatékony, biztonságos, műtét nélküli eljárás
  • Nincs lábadozási idő
  • Azonnali, látványos eredmény
  • Csak 3-5 kezelés szükséges

Mire ajánljuk?

A striák akkor jelennek meg, ha nagyobb hízás, fogyás vagy terhesség következtében a bőr kötőszövete károsodik. Ahogy a szövetek gyógyulnak, a feszülés irányára merőlegesen kis vörös hegek alakulnak ki, amelyek a striák megjelenését eredményezik. Miközben színük idővel elhalványodik, a vonalak sajnos megmaradnak, fehér színben. A striák kezelése azért jelent különösen nagy kihívást, mert az elváltozás a bőr mélyebb, dermisz rétegét érinti. A nálunk elérhető lézer alapú rádiófrekvenciás, masszázzsal kombinált kezelés egyedülállóan hatékony és biztonságos megoldást nyújt.

A kezelés menete

A kezelést szakorvossal folytatott konzultáció előzi meg, aki bőr rugalmassági, hegesedési és bőrzsírvastagsági vizsgálatokat végez, ellenőrzi az alkalmasságot majd tervet állít fel. Általában 3-5 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.

A kezelést bőrgyógyász szakorvosunk indikációja alapján és felügyelete alatt szakképzett kezelőink végzik Alma Lasers Harmony XL géppel. Az egyedülálló UniBody kombinált kezelőfej egyesíti a nagy energiájú rádiófrekvenciás technológiát egy forgó masszázsgyűrűvel, így a bőr hogy mélyebb rétegének stimulálása mellett a keringést is javítja a szubkután szövetben. Az eljárás rendkívül hatékony és minimális kellemetlenséggel jár. A felületen a bőrhiba azonnal halványodni kezd és a következő hetekben a varosodást követően további jelentős javulást fog tapasztalni.

A kezelés időtartama a terület nagyságától függően 15-60 perc.

Teendők a kezelés előtt

A kezelés előtti néhány hétben kerülje az erős napfényt és a szolárium használatát.

Mire számíthat a kezelés után?

Az eljárás minimális sebképződéssel jár, amit javasolt otthonában speciális krémmel utóápolni, a varasodást követő néhány napban a kezelt felületen új bőr ún. bababőr keletkezik. Ezt természetes napfénynek és mesterséges fénynek kitenni tilos!

A kezelést követő néhány hétben kerülni kell az erős napfényt és a szolárium, valamint a szauna használatát.

Szegi Medical Center