Striák kezelése

Főoldal / Striák kezelése

Lézeres Stria kezelésünk előnyei

  • Egyedülálló, kombinált technológia
  • Hatékony, biztonságos, noninvazív eljárás
  • Nincs felépülési idő
  • Azonnali, látványos eredmény
  • Csak 3-5 kezelés szükséges

Mire ajánljuk?

A striák akkor jelennek meg, ha nagyobb hízás, fogyás vagy terhesség következtében a bőr kötőszövete károsodik. Ahogy a szövetek gyógyulnak, a feszülés irányára merőlegesen kis vörös hegek alakulnak ki, amelyek a striák megjelenését eredményezik. Miközben színük idővel elhalványodik, a vonalak sajnos megmaradnak, fehér színben. A striák kezelése azért jelent különösen nagy kihívást, mert az elváltozás a bőr mélyebb, dermisz rétegét érinti. A nálunk elérhető lézer alapú rádiófrekvenciás, masszázzsal kombinált kezelés egyedülállóan hatékony és biztonságos megoldást nyújt.

A kezelés menete

kezelést szakorvossal folytatott konzultáció előzi meg, aki bőr rugalmassági, hegesedési és bőrzsírvastagsági vizsgálatokat végez, ellenőrzi kezelésre való alkalmasságát és kezelési tervet állít fel. Általában 3-5 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.

A kezelést egészségügyi végzettségű kollegánk vagy szükség esetén plasztikai sebész végzi a csúcstechnológiás Alma Lasers Accent Prime géppel. Az egyedülálló UniBody kombinált kezelőfej egyesíti a nagy energiájú rádiófrekvenciás technológiát egy forgó masszázsgyűrűvel, így a bőr hogy mélyebb rétegének stimulálása mellett a keringést is javítja a szubkután szövetben. Az eljárás rendkívül hatékony és minimális kellemetlenséggel jár. A felületen a bőrhiba azonnal halványodni kezd és a következő hetekben további jelentős javulást fog tapasztalni.

A kezelés időtartama 15-30 perc.

Hogyan működik a kombinált stria kezelés?

Az UniPolar rádiófrekvenciás energia a bőr mélyebb rétegébe hatolva felmelegíti a szövetet, így serkenti a bőr természetes megújulását. Hatására a szervezet új kollagénnel és rugalmas rostokkal helyettesíti a régi, sérült szöveteket. A masszázsfej javítja a szubkután szövet keringését és anyagcseréjét, ezzel tovább gyorsítja a regenerációt.

A kezelés minimálisra csökkenti a striák megjelenését, simább, feszesebb bőrfelületet és egyenletesebb bőrszínt eredményez

Teendők a kezelés előtt

A kezelés előtti néhány hétben kerülje az erős napfényt és a szolárium használatát.

Mire számíthat a kezelés után?

Az eljárás sebképződéssel nem jár, de az azt követő első néhány napban a kezelt felületen bőrpirosodás, esetleg enyhe duzzanat várható, melyet speciális krémmel javasolt utókezelni.

A kezelést követő néhány hétben kerülni kell az erős napfényt és a szolárium, valamint a szauna használatát.

Szegi Medical Center

Visszahívás kérése

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kérjen visszahívást, vagy hívjon minket most!

06-1-617-5214

Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

X