Kategória: Szépészet

Főoldal / Szépészet
Szőrtelenítő eljárások hatékonyságának összehasonlítása.
Bejegyzés

Öt „igen” a lézeres szőrtelenítés mellett

Időrabló, fájdalmas, kellemetlen, drága, ideiglenes… szavak, melyek mind a szőrtelenítéshez kapcsolódnak. Férfiak és nők egyaránt szeretik, ha bőrük sima és szőrtelen, de ez gyakran sok kellemetlenséggel és irritációval jár. A jó hír, hogy ezen lehet változtatni! A lézeres szőrtelenítés biztonságos és hatékony módja annak, hogy véglegesen megszabaduljunk a felesleges szőrzettől. Íme 5 ok, amiért érdemes...

Alkatok és tévhitek
Bejegyzés

Tévhitek és érdekességek a testalkatokról

Alapvetően 5 női és 3 férfi testalkatot különböztetünk meg. Bizonyára ismerik a hölgyek alaktípusait jelölő oszlop, tölcsér, homokóra, alma, körte elnevezéseket, illetve a téglalap, háromszög és ovális besorolásokat, amelyeknek segítségével az urak testalkatát különböztetjük meg. Viszont talán kevesebben ismernek bizonyos tényeket, amelyek sokat segíthetnek az önelfogadásban és a harmonikus öltözködési szokások kialakításában. Nem minden homokóra...

Intsen búcsút a pattanásoknak lézerrel!
Bejegyzés

Intsen búcsút a pattanásoknak lézerrel!

Itt az ősz, vége a nyaralás időszakának, elkezdődött az iskolaszezon. Nem hiába gyakran ez az év egyik legstresszesebb időszaka. A stressz pedig bőrünk hírhedt ellensége. Ha hajlamosak vagyunk stresszelni, ilyenkor gyakran jöhetnek ki rajtunk pattanások. Bármi is okozza a pattanások létrejöttét, nem egyszerű dolog megszabadulni tőlük.

A bőrtisztulásról röviden, avagy az új pattanások jelenthetik a bőr javulását is
Bejegyzés

A bőrtisztulásról röviden, avagy az új pattanások jelenthetik a bőr javulását is

Az akné és pattanások sok ember örök ellenségei. Akinek ilyen problémái vannak, bizonyára több pattanás elleni terméket kipróbált már. Ilyenkor nagy reményeket fűzünk az adott termékhez, de van, hogy tiszta bőr helyett csak még több pattanást találunk a tükörbe nézve.

Kétfajta zsírbontó eljárás összehasonlítása
Bejegyzés

Mi az ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) és a Cooltech Define zsírfagyasztás hatása?

A fogyás nem egyszerű dolog, hiszen rengeteg dologra kell figyelnünk ahhoz, hogy biztonságosan érjünk el eredményeket. Gyakran a legnagyobb erőfeszítéseink ellenére sem sikerül lefogynunk bizonyos területekről, ami frusztráló lehet. Erre kínálunk megoldást klinikánkon zsírbontó, zsírfagyasztó és feszesítő kezeléseinkkel.

A képernyő öregítheti a bőrt?
Bejegyzés

A képernyő öregítheti a bőrt?

Már a Nap által kibocsátott sugaraknak is nagy mértékben ki vagyunk téve, melyek károsítják és idő előtt öregítik a bőrt, ha nem óvjuk megfelelően. Létezik azonban egy mesterséges fényforrás, mely szinte egész nap hatással van ránk: okoseszközeink képernyője. Vajon valóban káros a bőrre nézve a kék fény hatása?

  • 1
  • 2

Szegi Medical Center