Lézeres szőrtelenítés – Soprano Ice Platinum 3D

Főoldal / Lézeres szőrtelenítés – Soprano Ice Platinum 3D

Miért jobb az IPL és egyéb hagyományos szőrtelenítő eljárásokkal szemben?

A lézeres szőrtelenítés végleges megoldást nyújt, így hosszú távon rengeteg időt és pénzt takarít meg vele. Az egyes kezelések rendkívül gyorsak és mindennapi életvitelében semmilyen fennakadást nem okoznak, akár ebédidőben is elvégezhetők.

A kényelem mellett számos egyéb érv is szól mellette: Az eljárás fájdalommentes és biztonságos, csak a szőrtüszőket érinti, a környező bőr nem sérül. Az egyéb módszereknél gyakori szőrtüszőgyulladás, szőrbenövés vagy viszkető borosta problémájára is megoldást nyújt.

Az Alma Soprano Ice Platinum 3D szőrtelenítő géppel a legjobb eredmények érhetők el minden testtájon, a lehető legbiztonságosabb módon.


A kezelés menete

A szőrtelenítő kezelést képzett tanácsadó kollégánkkal folytatott konzultáció előzi meg, aki ellenőrzi kezelésre való alkalmasságát és kezelési tervet állít fel, vagy szükség esetén orvosi konzultációt javasol. Amennyiben nincs bőrproblémája, teljesen ingyenes teszt kezelést is kérhet 2 cm x 2 cm területre.

A kezeléssorozat egyéni tulajdonságok figyelembevételével átlagosan 9-12 alkalomból áll. A kezelések között általában 3-6 hét telik el, a gyakoriság teljes mértékben egyénfüggő. Már az első kezelés is látványos eredményt hoz.

A kezelés során a kezelő megtisztítja és zselével keni be a kezelni kívánt bőrfelületet. A csúcstechnológiás Soprano Ice Platinum 3D géppel végzett kezelés rendkívül gyors és az egyedi, hűtött kezelőfejnek köszönhetően gyakorlatilag fájdalommentes. Ugyanakkor nincs két egyforma páciens, így, ha valakinek a hő-, és fájdalomtűrő képessége nagyon alacsony, akkor minimális kellemetlenséget, mint egy – egy kis csípés érezhet. Ez leginkább arc szőrtelenítésnél fordulhat elő. A kezelőink képzettek és nagyon óvatosak, ha szükséges, inkább többször megállnak és csak hűtik a bőrfelületet. A páciensek számára védőszemüveget biztosítunk.

A kezelést követően a bőr kipirosodhat, de ez néhány óra alatt elmúlik. A kezelés után azonnal visszatérhet szokásos tevékenységeihez. A szőrszálak a kezelést követő 5-10 napon belül hullanak ki.

4-10 intenzív kezelési alkalmat követően az esetleges alvó szőrtüszők és hormonális változások miatt 1-3 évente fenntartó kezelésre lehet szükség. Ez általában területenként egy alkalmas gyors kezelést jelent.


Hogyan működik a lézeres szőrtelenítés?

A Szegi Medical Centerben, Magyarországon elsőként, a Soprano Ice Platinum 3D szőrtelenítő géppel kezelünk. A gép áttörést hozott a szőrtelenítő technológiában, mert a három különböző hullámhosszú, abszorpciós és penetrációs szintek kombinálásával, valamint a dióda-lézer kezelési lefedettségével ma a legbiztonságosabb és legátfogóbb szőrtelenítő kezelést nyújtja. Az Alexandrit, 810nm és Nd:YAG lézerek egyedülálló kombinációja egyetlen eszközben mely minden bőrtípus és bőrszín mellett alkalmazható, akár nyáron is.

A gép a lézerfényt célzottan a szőrteleníteni kívánt bőrfelületre irányítja. A szőr elnyeli a nagy energiájú fényt, ezt hővé alakítja, leviszi egészen a szőrtüsző aljáig és roncsolja azt. Az egyszer elpusztított szőrtüszőből már nem nő több szőr. Azért van szükség több kezelésre, mert a szőrszálaknak csak az a része reagál a kezelésre, amelyek épp a növekedési fázisnál tartanak.

A szőrszálak növekedésének három fázisa van. Az 1. fázis a növekedési fázis. A növekedési (anagén) fázisban a sejtek 24 óránként osztódnak, osztódásukkal a szőrszál folyamatosan növekszik, amely naponta 0,35 mm-t (havi 1 cm) jelent. A szőrtüsző és a szőrszál kapcsolata ebben a fázisban folyamatos. A pigmentsejtek ekkor termelik a szőrszál festékanyagát, a melanint. Ez az a fázis, amelyben mi dolgozni tudunk, mert a melaninon keresztül juttatjuk be a lézert a szőrtüszőbe, ahol ez az igen magas hő roncsolja majd elpusztítja azokat.

A lézeres szőrtelenítés világos bőr és sötét szőrszálak esetén a leghatékonyabb, sötétebb bőr és világosabb szőrszálak esetén több kezelésre lehet szükség.


Teendők a lézeres szőrtelenítés előtt

Kezelés előtt 1-2 nappal a kezelni kívánt területet borotválja le. A legideálisabb, ha a kezelésre 1-2 mm-es borostával érkezik.

A kezelés előtti és az azt követő néhány hétben kerülje az erős napfényt és a szolárium használatát.


Garancia

Eredményeinkre 2 éves garanciát vállalunk! Részletekről érdeklődjön klinikánkon vagy telefonon.


Kedvezmény

5 kezelés együttes kifizetésekor a 6. kezelés ingyenes. Egyéb kedvezményeinkkel nem összevonható.

Visszahívást kérése

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

(+36-1) 416-9994

Adatait bizalmasan kezeljük! Adatkezelési tájékoztató

X

Szegi Medical Center