Szülés utáni hegek kezelése

Főoldal / Szülés utáni hegek kezelése

Szülés utáni hegek eltűntetéséhez a leghatékonyabb eljárásokat kínáljuk külön-külön, és kombinált kezeléses csomagokban is a maximális hatás érdekében. A kezelésekről részletesen a bővebben gombra kattintva olvashat! Szülés utáni rehabilitációról és további kapcsolódó szolgáltatásainkról kérjünk érdeklődjön telefonon, vagy üzenetben!

Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő kezelés kiválasztásában, vagy szeretne személyre szabott kombinált-kezelés csomagot igénybe venni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba telefonon, vagy üzenetben. A látványos eredmény garantált!


Striák kezelése

Az UniPolar rádiófrekvenciás energia a bőr mélyebb rétegébe hatolva felmelegíti a szövetet, így serkenti a bőr természetes megújulását. Hatására a szervezet új kollagénnel és rugalmas rostokkal helyettesíti a régi, sérült szöveteket. A masszázsfej javítja a szubkután szövet keringését és anyagcseréjét, ezzel tovább gyorsítja a regenerációt.


Safe Laser kezelés

A Safe Laser egy orvosi lágylézer készülék, mely klinikailag elismerten a hatékony gyógyítás új eszköze mind otthoni és orvosi használatra. Egyedi technológiájának köszönhetően jelentősen kibővült a lézereket felhasználók köre, mert az optikai elrendezés lehetővé teszi, hogy viszonylag nagy teljesítményű (30mW-500mW) lézereket is biztonságra, szemre veszélytelenül lehessen használni.

Szegi Medical Center